@michalkichal123: chyba największy zawód i najgorszy blind jaki uczyniłem. Taki sam oski gigaulep jak reszta serii, DRAMAT xD Dobrze że flacha przyszła lekko uszkodzona to bez problemu zwróciłem. Przynajmniej SWY Powerfully się lepiej zapowiada po opiniach, jutro powinna mi flacha przyjść
@cinek15c: jak ktoś chce wiśni to niech weźmie gurelain lhomme ideal edp albo jakiegoś tytoniowca typu pdm herod/tf tobako wanil/roja enigma gdzie jest wiśniowy tyton - te zapachy pachna dobrze
@michalkichal123: jak chcesz serio wiśni, masz w uj kasy i ci jej nie żal w zamian za przeciętne parametry - to nie wąchałem nic lepszego niż Mind Games French Defense. Solidna wiśnia i niebabska
@michalkichal123: Senzaragione jest lepszą parametrowo opcją niż Guerlain, a wisienka jest podkreślona morską nutą zamiast chować się w tytoniu czy wanilii
na wstępie dziękuję @Djapa za rozbiórkę, ładny dekant i dobre zabezpieczenie paczuchy
a teraz wyrok ulicy na jpg scandal elixir:
nigdy w życiu nie czułem takiego ulepa
lubię kilka bardzo słodkich perfum, ale to nie są bardzo słodkie perfumy tylko ulep
mega kasztanski zapach nie polecam
źródło: 01a8f187f8e2c58af6f1956b5af65fdb7c321213a30cabb55624920f90fb4b72,w800
PobierzJ---e ulepem to na pewno jpg. Meme
to nie ulep
to ULEP
nie spodziewałem się ze będzie aż taka teagedia
Komentarz usunięty przez moderatora
jakbym miał ci do czegoś porównać ten zapach to do takiego mdłego cukru waniliowego
Mam jeszcze odlewkę https://www.fragrantica.pl/perfumy/Room-1015/Cherry-Punk-61264.html
i też jest całkiem całkiem, tylko mocno skóra się wybija i trzeba ją tolerować ( ͡° ͜ʖ ͡°)