Aktywne Wpisy
Kojaan +5
Wcześniej nie byłam świadoma jak opieka nad dzieckiem jest męcząca. Myślałam, że jest choć trochę spokojnie. Że dziecko zajmie się zabawką, że obejrzy bajkę, że chwilę w ciszy poleży przez te 3 godziny.
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował
Była u mnie kumpela z prawie 3-letnim synem.
Udostępniłam im całe mieszkanie, kupiłam różne zabawki, żeby mały dobrze się czuł i czymś się zajął.
Mały dosłownie cały czas potrzebował uwagi swojej mamy lub mojej. Całe 3 godziny coś mówił, hałasował i potrzebował

SliskiTyp +14

źródło: 1000040512
Pobierz@Zulf good catch ale AI użyłem w telefonie tylko po to żeby usunąć moje dane adresowe z etykiety na obudowie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Splot: Ja bym po ludzku po prostu otworzył fotkę na kompie (synchro Syncthing więc nie musiałbym nic robić żeby ją zgrać po zrobieniu), zamazał w Paincie i wrzucił. Ale ja nie jestem aż tak leniwy i taki zabieg zająłby mi mniej niż minutę (⌐ ͡
Edit: a widzę ze gpu wziąłeś gainwarda jak jakiś biedak, strixa nie było?
@MightandMagic: o dziwo zapłaciłem tutaj za tego Gainwarda całe 12k PLN z groszami a na Ceneo widzę że chodzą po 19k. ( ಠ_ಠ)