Aktywne Wpisy

Jestem mamą dwójki dzieci: syn 8 lvl i córka 2 lvl. Z mężem jesteśmy razem od 15 lat, w tym 10 po ślubie. Miesięcznie za dzieci płacimy następujące kwoty:
- szkoła prywatna syna (2k)
- zajęcia pozalekcyjne syna (750 zł)
- córka pójdzie dopiero do przedszkola (prywatne, koszt 1500 zł)
- basen córki (250 zł)
4500 zł samych opłat stałych, do tego ubrania, książki, jedzenie itp.
- szkoła prywatna syna (2k)
- zajęcia pozalekcyjne syna (750 zł)
- córka pójdzie dopiero do przedszkola (prywatne, koszt 1500 zł)
- basen córki (250 zł)
4500 zł samych opłat stałych, do tego ubrania, książki, jedzenie itp.
zurawinazmusztarda +318

Co bardziej się opłaca, szukać używanego switcha, czy lepiej odłożyć i kupić #steamdecka leda, żeby mieć wszystko w jednym miejscu?
Steamdeck ma co najmniej 3 wady. Jedna to jak zbierasz fizyczne nośniki to na decku nie ma fizycznych nośników.
Druga wada (która może być zaletą - co kto lubi) to konieczność konfigurowania i instalowania rzeczy pod siebie tzn jakbyś chciał jakieś emulatory typu PSP to tam nie ma nic takiego out ot the box tylko zawsze będzie z tym trochę
Przecież Switcha można bez problemu też spiracic i masz wtedy też wszystkie gry Nintendo za darmo+ tysiące innych gier
Z chipem jednak dalej możesz na luzie grać online i ban mało prawdopodobny. Chyba jednak lepsza opcja.
Tylko z chipem mogę się przełączyć w każdej chwili na moje normalne konto, gdzie gram online (oczywiście nie w spiracone gry). Mam tam dostęp do eshopu i grania online. Praktycznie zerowe ryzyko bana.
Jak się przełączę na mod to wtedy gra tylko offline.