Wpis z mikrobloga

#codziennaafrica #totoafrica #contentnadzis #dziendobry

Coś się zepsułem i nie było mnie słychać ( ͡° ͜ʖ ͡°) - ale za kilka dni będę sprawny ponownie

Dziś siedzę w pokoju bez okien, nie wiem jaka jest pogoda ||

Drobne problemy z dostawcą danych ale proszę o cierpliwość

Hold the line - Love isn't always on time!

Niech spadną deszcze! (o) !

Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy fantastycznego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (o)

@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @Marinero1: @KKK1987: @reyley: @Syskiev: @kamilnowa: @slabylogin:
iblesstherainsdowninafrica - #codziennaafrica #totoafrica #contentnadzis #dziendobry ...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
Czołem Wszystkim @Jurgen_Van_Beethoven również witam! Chciałem się pochwalić, bo siedzę i medytuję nad projektem domu (na wiosnę chcę już szukać architekta/konstruktora który by ogarnął ten mój model 3d na coś rzeczywistego i ze szczegółami). I tak pomyślałem że się podzielę i poszukam opinii.

Od razu mówię że mogę wybudować budynek z dachem o kacie 40 - 45 stopni i wysokości max 8,5m więc parter albo parter+poddasze użytkowe ze ścianką kolankową około
micke - Czołem Wszystkim @JurgenVanBeethoven również witam! Chciałem się pochwalić, b...

źródło: image-2

Pobierz
  • Odpowiedz
@micke: Jeśli zmieści się wysokość to polecam iść w górę ze ścianą kolankową do 180-200cm zamaist robić taką "lukarnę". Chyba, że ci się taki układ podoba. Ale imho im mniej skosów na górze, tym lepiej.
  • Odpowiedz
@Dziesion: a wiesz oryginalnie miałem wejście do pralni przez ogólną łazienkę ale jakoś mi było strasznie szkoda tej przestrzeni, a toaletę osobną w masterze to nie wiem właśnie czy jest sens w sensie tam korzystają z zamysłu tylko 2 osoby i tak
  • Odpowiedz
@micke: wszystko jasne( ͡° ͜ʖ ͡°) to moje fanaberie( ͡ ͜ʖ ͡) pisze to mieszkając w kamienicy i w sypailni mając rure, bo żona trenuje ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz