Wpis z mikrobloga

Tymczasem Aniserowicz chwali się wynikiem sprzedaży swojego kursu, który kosztuje 1800zł. Wiedza z tego kursu bazuje na opowiadaniu frazesów z 3 książek na krzyż (dosłownie). Nabili już ponad 1 mln sprzedaży. Kto to kupuje? (_ )
#programista15k
polskie-k0rpo - Tymczasem Aniserowicz chwali się wynikiem sprzedaży swojego kursu, kt...

źródło: IMG_4510

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@polskie-k0rpo: tacy frajerzy jak ja minus lata doświadczenia. Kiedyś sam kupiłem DNA żeby tylko ostatecznie zrozumieć, że ten człowiek po prostu przeredagował kilka książek w kurs.
  • Odpowiedz
@polskie-k0rpo: niesmak jednak pozostaje, że ktoś rzucił prompta "zrób dashboarda" bo tak właśnie wygląda domyślnie wypromptowany dash. akademia jutra ai. jeszcze te dwa dolne karty zostaly dopromptowane później bo się ewidetnie różnią od reszty
  • Odpowiedz
@polskie-k0rpo: Mają tak okropnie agresywny marketing, że aż skręca. Kiedys przy okazji DNA zrobiłem gdzieś u nich konto żeby obadać co to i z czym się je. Teraz jak promują ten kurs to mam od paru dni tak zawaloną skrzynkę mailami od nich, że za 5zl bym tego nie kupił.
  • Odpowiedz