Wpis z mikrobloga

ze mam 28 to nagle nie chciała mnie poznac bo jestem za stary xD napisała wydaje sie spoko ale ona nie szuka zwiazku no kur..

@Geralt678: Po prostu jesteś za brzydki i za biedny.
Brałeś udział w rekrutacji i okazało się, że nie kwalifikujesz się nawet na listę rezerwową.
  • Odpowiedz
Agepill jest brutalny

@Geralt678: ale to zawsze tak było, nigdy nastolatki nie "chciały" 28 latków, nie marzyły o dużo starszym partnerze.
Wiadomo że były i są takie związki ale zawsze facet musi czymś wynagrodzić różnice wieku, bo to duży minus.
Jedyna szansa dla ciebie to poznać dziewczynę w realu i czymś ją zachwycić, żeby nie zwracała uwagę na twój wiek, żeby chciała być z tobą mimo tego.
  • Odpowiedz
Ale to nie taka duza róznica

@Geralt678: jak to nie duża, 9 lat to połowa jej życia.
Wróć do czasów jak ty byłeś w technikum, czy wtedy gdybyś wiedział że jedna laska z klasy chodzi z chłopem 28lvl to co byś o tym pomyślał? Że nic, że to norma?
  • Odpowiedz
czym niby zachwyci przegryw loszke?

@PrzegranySlazak26: no nie koniecznie musi to być coś materialnego ale tak najłatwiej, bo takiej nastce żadna koleżanka by się nie dziwiła że chodzi z lvl 28 jeśli ten by ją woził Lexusem albo Audi Q7.
  • Odpowiedz
a starszy facet to tez plus

@Geralt678: niestety nie, lubię oglądać content zetek i alfa na tiktoku, i powiem ci że bycie ze sporo starszym jest teraz uznawane za cringe.
Różnica wieku to spory minus, trzeba czymś innym zachwycić (albo celować w 2lata młodsze)
  • Odpowiedz