Wpis z mikrobloga

• 1
@fishery: mam zarezerwowane 2h bezpośrednio przed egzaminem i pomimo tego bardzo się stresuję. Nie czuję się pewnie za kierownicą, szybko panikuję, a szurające po dnie pewność siebie i wiara we własne możliwości też nie pomagają. Jestem przekonana, że obleję xD
  • Odpowiedz
@Niuska: Stresujesz się tak jak każdy z nas przed egzaminem to normalne. Te godziny jazdy przed egzaminem naprawdę dają przewagę. Przed egzaminem maksymalnie się wycisz oraz zjedz jakiegoś batonika energetycznego mi pomogło się skupic
  • Odpowiedz
  • 0
@fishery: kurde... Niby racja. Ale z drugiej strony to miedzy tymi 2h, a egzaminem będę miała jeszcze 1,5 h na wzięcie oddechu, więc może nie będzie tragicznie
  • Odpowiedz
mam zarezerwowane 2h bezpośrednio przed egzaminem i pomimo tego bardzo się stresuję. Nie czuję się pewnie za kierownicą, szybko panikuję, a szurające po dnie pewność siebie i wiara we własne możliwości też nie pomagają. Jestem przekonana, że obleję xD

@Niuska: Ja np. dostaję głupawki jak mam robić korektę parkowania równoległego i czasem mam tendencje do niezauważania pieszych na przejściu, a i czasem zapominam o znakach w sensie, że widzę znak
  • Odpowiedz