Wpis z mikrobloga

PASKUDNY FASZYSTA vs MIŁOSIERNE LEWACTWO

Liczba pacjentów NEURALINKA ROŚNIE WYKŁADNICZO. Obecnie wynosi 21. W tym roku zamierzają wszczepić neuralink kilkudziesięciu nowym pacjentom, oraz pierwszemu niewidomemu od urodzenia i przywrócić mu wzrok (testy na szympansach zakończyły się sukcesem).

Niedobra milionera!!!1111

#elonmusk #neuralink #technologia #medycyna #ciekawostki #bitcoin #neuropa #bekazlewactwa
Cyberdyne - PASKUDNY FASZYSTA vs MIŁOSIERNE LEWACTWO

Liczba pacjentów NEURALINKA ROŚ...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@sebastian-barycza: Piotr Durka. Nasz słynny polski spec on neuroinformatyki wyśmiewał neuralinka a Elona porównywał do tępego jaskiniowca. Wypowiedź na dwa miesiące przed pierwszym wszczepieniem neuralinka człowiekowi.

(przy okazji, jak widzicie na wykresie we wrześniu było jedynie 12 pacjentów)
Cyberdyne - @sebastian-barycza: Piotr Durka. Nasz słynny polski spec on neuroinformat...
  • Odpowiedz
  • 0
@framugabezdrzwi: soros w przeciwieństwie do Elona jest jedynie spekulantem i nic nie wytwarza. Soros dotuje antifę, przekupuje kongresmanów, opłaca kampanie pro lewicowych prokuratorów, polityków. Doprowadza zachód do syfu. Wskaż cokolwiek pozywywnego co ten debil zrobił

Tak rysuje Audrey pól roku później:
Cyberdyne - @framugabezdrzwi: soros w przeciwieństwie do Elona jest jedynie spekulant...

źródło: butteerfly

Pobierz
  • Odpowiedz
@Cyberdyne: trump w przeciwieństwie do Elona jest jedynie spekulantem i nic nie wytwarza. trump dotuje magowców, przekupuje kongresmanów, opłaca kampanie pro prawicowych prokuratorów, polityków. Doprowadza zachód do syfu.
Wskaż cokolwiek pozywywnego co ten debil zrobił

Możemy tak w nieskończoność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ty jesteś upośledzony. Przecież ja nic nie pisze o Trumpie tylko o Elonie imbecylu.

@Cyberdyne: uuu, zaczynają się wyzwika. Dyskusja wkracza na niższy poziom xD może nie zauważyłeś, ale sebastian któremu odpisywałem pisał o Trumpie

Choć Trump zrobił bardzo wiele dobrego, ot pierwsze z brzegu. Ograniczenie przemytu fentanylu do stanów i spadek śmierci nim spowodowany

@Cyberdyne: bardzo fajny wykres. Pozwoliłem sobie zaznaczyć na nim też pierwszą kadencję Trumpa
framugabezdrzwi - > ty jesteś upośledzony. Przecież ja nic nie pisze o Trumpie tylko ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Upomnienie_z_grzywnom: No i co jełopie? Nie ma spadku w 2025? jest...
Jesteś poważnie upośledzony.

Jasno widać potężny wzrost przy kadencji Bidena, kiedy tępa Harris odpowiadała za granice i wpuszczała wszystkich jak popdnie
Cyberdyne - @Upomnieniezgrzywnom: No i co jełopie? Nie ma spadku w 2025? jest...
Jest...
  • Odpowiedz
@Cyberdyne: Dzbanie, ten wykres obejmuje dane do września 2024 r, a 2. kadencja pomarańczowego idioty zaczęła się w styczniu 2025 xD

Ten drastyczny spadek to zasługa administracji Bidena i "tępej Harris" xDD Natomiast "potężny wzrost" nastapił w 2020 r., kiedy trwała pierwsza kadencja pomarańczowego - widać to bezsprzecznie na tym wykresie.

Prostak jeszcze dyskutuje z faktami xD No ale czego spodziewać się po MAGAtardzie?
  • Odpowiedz