Aktywne Wpisy

cugowski +72
#mediolan2026 Pożegnam się teraz, żeby na spokojnie śmieszkować na ceremoni. Dzieki Wam wielkie mirki, mireczki, zimoni, osoby zimujące za ostatnie naście dni. Ta Olimpiada była dla mnie wspaniała głownie dzięki Wam wszystkim na tagu ;) Było mi niezmiernie miło ledwo otwierać oczy i czytać wszystkie 'niestety', których dostarczali Nam turyści oraz za wszystkie 'stety', których dostarczali Nam wszyscy sportowcy. Był to cudowny czas, niech te 4 lata miną tak szybko
źródło: cortina-stety
Pobierz
R_O_T_T_E_N +478
źródło: 1000024847
Pobierz

![Co słychać na budowie pierwszej elektrowni jądrowej w Polsce? [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/418058cc828555f4e09b145d56ea9913286a77a980dcfc1d2a2a42b3fd2d257f,q80.jpg)
Drugi ThinkPad w moich rękach który po miesiącu użytkowania nadaje się do śmieci
@Rustyyyy: Edwardzie Nożycoręki, to ty?
Panowie czy to nie jest ten sam kult to w przypadku użytkowników Apple?
Wybrałem ThinkPada, bo do tak wymagających zadań, postawiłem na sprawdzoną markę, znaną z wytrzymałości.
Jak widać wybrałem niewystarczająco pancerny model...
@MercedesBenizPolska L490 prawdopodobnie spalił się procesor. Kilka minut od uruchomienia się zawiesza i czasami pokazują się artefakty jak przy uszkodzonej karcie graficznej (dla większej pancerności, wybieram wersje bez dedykowanego gpu)
E470, tutaj nie mam pojęcia o co chodzi, co kilka
@Rustyyyy: ludzie mówią, że po T61 upadł cały mit ThinkPadów i lecą tylko na marce... może dlatego, że T61 to pierwszy TP od Lenovo i jeszcze nadal bardzo dużo rzeczy było IBMowskich
@Rustyyyy: nie solidniejszy. Każdy producent laptopów ma biedniejsze i lepsze modele.
@Rustyyyy: ?
@Rustyyyy: dobra, doczytałem post. Masz praktycznie najbardziej budżetowe modele tych thinkpadów. W zasadzie bardziej budżetowe to są tylko jakieś chromebooki ale nie wiem czy lenovo jeszcze takie produkuje pod marką thinkpad.
Stacjonarki mają mniej skomplikowaną
Laptopy to syf od 40 lat nic się nie zmieniło
@Rustyyyy: nie, tylko skąd ja mam wiedzieć co ty z tym laptopem robiłeś? Procki się nie upalają same z siebie a ty twierdzisz że procek masz upalony xd
@Rustyyyy: Oho, himalaje ignorancji xD
@Rustyyyy: można bezproblemowo z nim podróżować i korzystać w dowolnym miejscu.
@Kryspin013 Co się zmieniło przez 40 lat w kwestii laptopów? Kiedyś były to nieporęczne kloce w których bateria zdychała po kilku godzinach, a obecnie są to delikatne kloce które zdychają po kilku godzinach od odpięcia ładowarki.