Wpis z mikrobloga

Chce ci się kupę w szkole, idziesz do łazienki, a tam są takie drzwi, więc finalnie wstrzymujesz i po latach wstrzymywania nabawiasz się zaparć nawykowych. #przegryw
Defined - Chce ci się kupę w szkole, idziesz do łazienki, a tam są takie drzwi, więc ...

źródło: 1000004140

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Defined: ja się wyzbyłem takich problemów ale za to mam problemy ze szczaniem do pisuarów, jak jest wolna kabina to zawsze ją wybieram zamiast sikania ramię w ramie z jakimś chuopem
  • Odpowiedz
@Defined: jak ci się chce srać to masz w dupie to czy są drzwi, dziura w drzwiach czy patrzy na ciebie koleżanka z klasy.... srasz i tyle.
  • Odpowiedz
  • 1
@okoski: z tym też tak miałem, potem próbowałem szczać przy innych w publicznych i przeszło, później wróciło. Rozwiązanie to słuchawki i muzyka, inaczej nawet w kabinie obok jak ktoś sika to nic nie poleci xd
  • Odpowiedz
@ViniciusZunior: u mnie organizm tak to opanował do perfekcji, że między 10 a 20 rokiem życia nie robiłem dwójki w godzinach 8-16.
Przed szkołą albo po i nie miałem problemów, po prostu tak się organizm przestawił i nie pamiętam, żeby choć raz mi się w tych godzinach zachciało.
  • Odpowiedz