Wpis z mikrobloga

Microsoft jest do zaorania. Nie kupujcie nic na Xboxie, tylko Steam.
Jeszcze w zeszłym roku grałem w tą Forzę i kupiłem za pełną cenę na premierę w 2018.
Zabraliśmy panu pieniądze, pograł pan swoje i proszę kupić nową wersję bo tej już panu nie włączymy.
#gry #stopkillinggames #microsoft
Redu - Microsoft jest do zaorania. Nie kupujcie nic na Xboxie, tylko Steam.
Jeszcze w...

źródło: image

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Red_u: hmmmmm

Ten element to pakiet

Spróbuj nomalną wersje co mirek wyżej pokazuje

Jakby to była prawda co piszesz, to cały reddit i youtube byłby z------y postami, ze hurr durr kradno gry
  • Odpowiedz
@Red_u: mogłeś grać bo miałeś game passa, wygasł Ci i już nie masz. Też kupowałem czwórkę w dniu premiery i nic mi nie usunęli.
  • Odpowiedz
@Sarg: oke, nie korzystalem z gamepassa poza praca w ogole to strzelalem (a zalozylem, ze op az tak nie przydzbanil, ze z gamepassa gral) xd
A zreszta op gral w 25 wiec tego juz nie bylo w gp
  • Odpowiedz
@Red_u: Pierdzielisz pan głupoty. Jakoś do dzisiaj sobie elegancko pykam w Forzę Horizon nawet nie 4, a 3, którą kupiłem na dzień przed tym jak ją zdjęli ze sklepu. Dokładnie tak jak wyżej mireczek pisze, po prostu już nie kupisz ale jak kupiłeś wcześniej to możesz grać ile wlezie.
  • Odpowiedz
  • 0
@ZlodziejBilonownic: @Sarg Pogooglowałem i znalazłem wątek że ktoś tak samo nie mógł znaleźć swojej gry na Xboxie i okazuje się że Microsoft usuwa gry z biblioteki Xbox ale można je znaleźć na Microsoft Store i tak też zrobiłem. Na Microsoft Store bez problemu mogę pobrać to. Problem głównie dotyczy graczy na PC.
  • Odpowiedz
@Red_u To wcale nie musi być usuwanie gry ze strony Microsoftu, tylko aplikacja xbox. Wyobraź sobie, że ostatnio nie mogłem pobrać żadnej gry z gamepassa, mogłem je odpalić tylko i wyłącznie w chmurze xD
Nawet nie było przycisku zainstaluj. Pomógł dopiero twardy reset aplikacji

Naprawdę, jak żyję i wiele różnych launcherów przerobiłem, tak takiego gówna ze świecą szukać. Nawet EA wymięka.
  • Odpowiedz
@Sarg: ogólnie to OP ma problem z apką Xboxa. Sam jak chce pograć w Horizon 3. Bym w ogóle mógł w nią grać muszę pobrać ją z sklepu microsoft (nie mylić z apką xbox), po instalacji wyłączyć neta bo nie będzie chciała się uruchomić. Po uruchomieniu zamknąć i włączyć neta by synchronizować zapisy. To takie proste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Red_u spróbuj mojej metody do
  • Odpowiedz