Aktywne Wpisy

Was też w dzisiejszych czasach niemiłosiernie wkur.wia , że do wszystkiego musi być aplikacja na telefon? Chcesz mieć promocje w spożywczaku? Pobierz aplikację i aktywuj kupon, chcesz odebrać paczkę z automatu? Niby możesz ręcznie ale zanim to wyklikasz na tym brudnym i ledwo reagującym na dotyk ekranie to już szybciej pobierzesz apke i otworzysz z jej poziomu. Chcesz na szybko przejrzeć Facebooka na tel? Wersja przeglądarkowe na tel działa jak gowno, więc

PolnyBestiowicz +151
Siema!
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
źródło: image
Pobierz

Ba, nawet Korea Północna daje radę
@Filjan: Wielka Brytania również ( ͡° ͜ʖ ͡°) A to, że po wyjściu z UE wojsko musiało dowozić tam paliwo na stacje benzynowe bo się okazało, że kierowców brakuje którymi byli imigranci z krajów europejskich to co tam xD Podobnie zresztą jak wielu innych rzeczy.
UK, Kanada, Japonia w UE.2.0 to by było piękne.
@Trollex jeszcze Australia z Nową Zelandią
źródło: image
Pobierz@Trollex: Utworzenie własnej armii (która swoją drogą powinno mieć miejsce, nie widzę przeszkód Unia Afrykańska ma na przykład swoje wojska) to jedno z największych najmocniejszych paliw dla wszelkiej maści świrów i foliarzy.
@Filjan: Czyli problemem była jednak nie ta ''zła i obrzydliwa'' UE tylko UK ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i też już wyszło że kampanię brexitową finansowano w dużym zakresie z rosyjskich pieniędzy.
to samo masz w Irlandii etc
@zrzed: Wyjście z Unii Europejskiej to byłby skrajny debilizm i nie zamierzam dyskutować nawet na ten temat bo nie ma o czym. Każdy kto jest za wyjściem Polski z UE ten jest anty Polakiem
podobnie z piecami na kafle itd nikt ich nie wyrzuci bo UE rozkazuje
Nie odróżniasz Donka od reszty, słowo Donka tyle znaczy co obietnica
A więcej z wyzysku niewolników to żył polski szlachcic.
@Trollex: kwik szuroprawaków byłby słyszalny w galaktyce Andromedy xD