@Zimior: ta w komin wentylacyjny z betonu kibel zapiął i nikt nie słyszał i nie widział, że ktoś spuszcza tam 10 litrów dziennie wody. Nic głupszego chyba wymyślić się nie dało.
@Zimior: ja słyszałem historię z Wrocławia, że ktoś dorabiał kibel w poniemieckiej kamienicy. Taka z wspólnym wychodkiem na kostce jak u Kiepskich. No i z braku pionu kanalizacyjnego wpieli się w... rynnę.
@groman43: użytkownicy jbzd to najbardziej ociężała umysłowo społeczność w internecie, wcale mnie nie dziwi, że takie wpisy jak ten ze screena zbierają tam plusy xD
@MiedzygalaktycznyMors: niekoniecznie. Przy wentylacji mechanicznej jest jeden pion bo nikt nie będzie montował nastu wentylatorów obok siebie na dachu, jest to nieopłacalne i trudne z powodów technicznych i finansowych. To nie są wentylatorki za 500zł, tam jeden kosztuje kilka tys zł. Nie podam konkretnych kwot bo od kilku lat już nie pracuje w hvac i nie wiem jak w ostatniej 5 latce wywaliło ceny.
@wujek_srednia_rada: jakie 10 litrów? 2-5 litrów. Do tego nie każdy sika 10 razy dziennie, nie zawsze jest sens spuszczac wode po siku, a kupe raz-2 dziennie. Więc kto tam wie ile robiła ale prędzej 20 litrów dziennie
ta w komin wentylacyjny z betonu kibel zapiął i nikt nie słyszał i nie widział, że ktoś spuszcza tam 10 litrów dziennie wody. Nic głupszego chyba wymyślić się nie dało.
@BananowyKrol: Przecież kobiety nie srają, więc może raz dziennie siknęła ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: 1000038587
Pobierzźródło: image
Pobierz@Zimior: a nie wystarczy nóż do kupy?
Komentarz usunięty przez moderatora
Ale fakt faktem jeżeli to była
Do tego nie każdy sika 10 razy dziennie, nie zawsze jest sens spuszczac wode po siku, a kupe raz-2 dziennie. Więc kto tam wie ile robiła ale prędzej 20 litrów dziennie
@Loloman: ja p------ę, z kim ja tu siedza xD
@Loloman: xD
@BananowyKrol: Przecież kobiety nie srają, więc może raz dziennie siknęła ( ͡° ͜ʖ ͡°)