Wpis z mikrobloga

@Zimior: ta w komin wentylacyjny z betonu kibel zapiął i nikt nie słyszał i nie widział, że ktoś spuszcza tam 10 litrów dziennie wody. Nic głupszego chyba wymyślić się nie dało.
  • Odpowiedz
@Zimior: ja słyszałem historię z Wrocławia, że ktoś dorabiał kibel w poniemieckiej kamienicy. Taka z wspólnym wychodkiem na kostce jak u Kiepskich. No i z braku pionu kanalizacyjnego wpieli się w... rynnę.
  • Odpowiedz
@groman43: użytkownicy jbzd to najbardziej ociężała umysłowo społeczność w internecie, wcale mnie nie dziwi, że takie wpisy jak ten ze screena zbierają tam plusy xD
  • Odpowiedz
@MiedzygalaktycznyMors: niekoniecznie. Przy wentylacji mechanicznej jest jeden pion bo nikt nie będzie montował nastu wentylatorów obok siebie na dachu, jest to nieopłacalne i trudne z powodów technicznych i finansowych. To nie są wentylatorki za 500zł, tam jeden kosztuje kilka tys zł. Nie podam konkretnych kwot bo od kilku lat już nie pracuje w hvac i nie wiem jak w ostatniej 5 latce wywaliło ceny.

Ale fakt faktem jeżeli to była
  • Odpowiedz
@wujek_srednia_rada: jakie 10 litrów? 2-5 litrów.
Do tego nie każdy sika 10 razy dziennie, nie zawsze jest sens spuszczac wode po siku, a kupe raz-2 dziennie. Więc kto tam wie ile robiła ale prędzej 20 litrów dziennie
  • Odpowiedz
ta w komin wentylacyjny z betonu kibel zapiął i nikt nie słyszał i nie widział, że ktoś spuszcza tam 10 litrów dziennie wody. Nic głupszego chyba wymyślić się nie dało.

@BananowyKrol: Przecież kobiety nie srają, więc może raz dziennie siknęła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz