Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
Klapka strategia vs Wąsatej strategia:
- Klapek dąży do zwrotu przez Wąsatą "zainwestowanej" kasy w koncept zwierzęco ogrodniczy.
- Wąsacz dąży do tego aby obecny jej amant spłacił Klapka, aby ten wypierd***ł z ogródka.
Problem jest tylko jeden. Oczekiwania finansowe Klapka kilkukrotnie przekraczają jego faktyczny wkład w ten przybytek.
Podsumowując, tu każdy każdego chce wyrvchac na kasę. Komu się to uda czas pokaże.
W interesie Kleszcza jest aby impas trwał jak najdłużej. Wiadomo, show must go on...
Na fotografii poniżej - Klapek na diecie (zdjęcie poglądowe, odalkoholizowane)
kaszanka5555 - #raportzpanstwasrodka 
Klapka strategia vs Wąsatej strategia:
- Klapek...

źródło: Zrzut ekranu 2026-01-13 080454

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kaszanka5555: nie wiem jakie cuda ze śmigłem musiałaby robić Phanna żeby znaleźć frajera który wejdzie w ten biznes xD klapek jako jedyny był chętny bo robi to dla contentu
  • Odpowiedz
@kaszanka5555: Pchana jest u siebie w sensie jest Khmerką więc niezależnie kto ma rację ona jest górą i myślę że sprytnie Kiszonkowca wywali stamtąd w odpowiednim momencie i myślę że to będzie już nie długo bo będzie chciała się odciąć od beja i skupić się na nowym chłopaku.
  • Odpowiedz
Klapek coś wspomniał, że zostanie spłacony z zysków, których oczywiście nie będzie, lub nie będą zapisane. Serce roście patrząc jak Klapek upada po raz n-ty, nie ma się go co żałować, on i tak zmarnował Phannie czas, bo jak widać nie ma ona żadnego problemu ze znalezieniem sobie dziada.
  • Odpowiedz