Aktywne Wpisy

mirko_anonim +6
✨️ Pomoc w wyborze imienia dla córki Ⓘ
Dodaję z Anonima, bo dawno temu wkleiłem pastę o serwerownii...
Pomóżcie mi z imieniem dla córki.
Wychowam jak swoją.
Imię
Dodaję z Anonima, bo dawno temu wkleiłem pastę o serwerownii...
Pomóżcie mi z imieniem dla córki.
Wychowam jak swoją.
Imię
Imię żeńskie na "S"
- Selena 12.0% (184)
- Salma 7.5% (115)
- Sława 32.0% (490)
- Stella 13.3% (204)
- Sofia 35.1% (537)

Selina_ +130
#iran
źródło: 17726068654202330818531198331709
Pobierz

Piszę to ponieważ barki to istotna część ciała, którą większość chłopów ignoruje, dopóki nie zajarzy, że koszulka dalej wisi jak worek po ziemniakach. Jak macie zamiar wyglądać nieco "szerzej" to mam dla was trzy ćwiczenia do ogarnięcia:
1. Wyciskanie hantli nad głowę, można siedzieć lub stać tak jak kto woli. To podstawa. Ciężka w c--j ale skuteczna i nie wymaga nie wiadomo jakiej finezji lecz siły i to sprawia że naprawdę wyćwiczycie swoje barki. A jak nie potraficie wycisnąć hantli cięższych niż muzyka metalowa, to jest to tylko i wyłącznie wasz problem.
2. Unoszenie hantli bokiem. Proste, lecz każdy kogo widuję na siłce robi to źle, bo to kontrolowany ruch, a zdążyłem zauważyć typów którzy machają tymi hantlami jakby no nie wiem odganiali muchy, a potem zdziwienie, że barki wyglądają jak u dzieciaka z licbazy.
3. Wznosy w opadzie, tylny akton, mało kto pamięta ale właśnie one robią z was chadów tzn gości którzy naprawdę trenują, bo tak to masz przód ale z tyłu ciągle totalna porażka. Należy je robić powoli, z kontrolą, a nie machać jak ręką na pożegnanie, bo to jest po to, by budować konkretne mięśnie.
Przede wszystkim musicie zrozumieć to, że barki to nie żaden pominięty szczegół lecz rama która trzyma wszystko, i nie zrobicie jej siedząc na maszynie popijając energole między seriami. Jak najbardziej zdaję sobie sprawę, że łatwo napisać, lecz dla mnie ważne jest, że te wskazówki pomogą chociaż jednemu, który chce dobrze wyglądać.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #przegryw #protip #cwiczzwykopem
źródło: barki-technika
Pobierz@NevermindStudios: w 2 warto wspomniec ze trzeba pamietac o progresji bo sa typy co latami machaja 5 czy 7.5 kg