Wpis z mikrobloga

@xyzzy: @ElCidX @Lonelej gdzie się teraz piraci? Kiedyś z tego żyłem a teraz oprócz 1377x kropka to to nie znam żadnych. Najchętniej dobre przewodniki podróżnicze, fajnie byłoby po polsku. Ale serwer plexa chyba też sobie postawię, co lepsze filmy pozgrywać zanim je usuną.
  • Odpowiedz
@Adolf_HODLer: sam nie wiem, na razie szukam na prywatnym zagranicznym trackerze ogólnie blu Ray, gdzie są od razu wersję językowe m. In. polskie (n języków do wyboru w bluray) :( ale zajmują po 50-90gb i jeden na 10 ma lektora, większość to co najwyżej napisy (co też jest spoko). jak zajdziesz coś lepszego, to podziel się :)
  • Odpowiedz
@nervous_breakdown: U mnie czarę goryczy przelała sytuacja, jak Netflix wypuszczał ostatni sezon BCS. Poniedziałek godzina 9:00, wbijam na platforme po nowy odcinek, a tego gówna się nie da oglądać, bo jakość jak 360p. Wchodzę na zatokę, a tam już odcinek w 4k z Dollby Atmos. Trzy minuty później i pobrany na moim kompie. To ja kierwasz twarz chce być uczciwy, płace abonament, a potem nie mogę serialu obejrzeć. Anulowałem subskrypcje
  • Odpowiedz
@ElCidX: teraz to już człowiek przyzwyczajony do jakości, ogląda na OLEDzie 83"... więc minimum 4K, DolbyVision / HDR10...więc z tymi warezami może być ciężko.
  • Odpowiedz