Aktywne Wpisy

przegro_pisarz +41
Od dzisiaj zacząłem ćwiczyć na siłowni. Celem jest: poprawa zdrowia, sylwetki, samopoczucia. Tak żeby wyglądać chociaż przeciętnie, albo osoba, która raz w tygodniu jest aktywna. Dostać polubienia na Tinderze.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
Czas do: 1.03 2027.
Waga 85.2kg 183cm
Jem min1.6g/kg białka codziennie twaróg i WPC. Mam kreatynę, D3, glicynian magnezu.
Proszę trzymajcie za mnie kciuki.
źródło: 1000041005
Pobierz
luxixa 0
#gielda jaki śmieciach robi wam największy damage w portfelu

- Dobra, nic mamie nie powiem, to będzie nasz mały sekret.
Następnego dnia jemy całą rodziną śniadanie, nagle matka mnie pyta:
- Synu, skąd masz malinkę na szyi?
To jest nasz mały sekret z ojcem - odpowiedziałem.
#zarty #dowcipsurowowzbroniony #heheszki #joemonster
Wszedłem tam ostatnio i byłem w szoku jaka upolityczniona się stała. Na wypoku można dać polityka na czarnolisto, tam wchodzę jako anonim i aż mnie odrzuciło.
Ktoś jeszcze to zauważył? Jakaś mocna odklejka tam poszła (albo ja się robię stary)
@Reanef: nie wiem ale mają potworny ból d--y gdy ktoś wrzuci śmieszny filmik ale po rosyjsku xD
Główna składała się z jednej strony i 5-8 nieciekawych wrzutek.
Na dodatek nieczytelny interfejs i dziwne komentarzowi dyskusje.
Co jak co ale taki nędzny wypok ma to jednak lepiej dopracowane.
@dr-proktor: 99% tresci to sa przetlumaczone "artykuly" z Bored Panda. Plus okazjonalny obrazek obsmiewajacy tego czy tamtego polityka w galerii
@dr-proktor: 15 lat temu tez bylo tam pelno polityki.
źródło: 1000009101
Pobierz@turbodieselusik: właśnie oni mają bardzo duży odchyl.
Nie żeby coś lubię się pośmiać z prawej i lewej strony ale to już za dużo
źródło: 1000028187
PobierzOd lat korzystam, szczególnie gdy lecę samolotem i jestem offline i chce coś poczytać żeby zabić czas, no i zawsze było trochę na lewo, co przejawiało się tym, że kpili z kościoła i co bardziej zakłamanych polityków-katolików.
Ostatnio pojawiały się tam treści prawicowe, niektóre śmieszne jak #szkolapisowskiego mema, a niektóre będące manipulacją na poziomie konfederacji. No więc użytkownicy burzyli się, że co to za chujnia,
@dr-proktor: a na czym polega to upolitycznienie? Że są żarty z trumpa albo brauna na głównej?