Wpis z mikrobloga

Chciałem se po latach pograć w GTA V. Okazało się, że trzeba mieć konto w ich launcherze. Kiedyś tego nie było, ale ok, mam, ale nie pamiętam danych logowania. Daj przypomnij - nic nie przychodzi. Nie, w spamie też nic nie ma. Wejdź na pomoc. Musisz się zalogować. Profit? Nie, bo nie możesz grać w grę, którą kupiłeś. Bez logowania też nie uzyskasz pomocy. Dzięki Rockstar. #gry #gtav
99942Apophis - Chciałem se po latach pograć w GTA V. Okazało się, że trzeba mieć kont...

źródło: Clipboard01

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@przemax: Też chyba wrócę do piratów. Przypomina mi to lata 80 i 90 w grach. Chociaż analogię są i w latach obecnych. Kiedyś były zabezpieczenia, które utrudniały granie bez instrukcji w tych latach. Pytały o dane z instrukcji i utrudniały grę. Tymczasem piraci mieli cracka i śmiali się z "frajerów". Ja chyba mam dość.
  • Odpowiedz
@99942Apophis: Jakbym chciał grać w jakieś multi czy coś to wiadomo że wtedy tylko oryginał.
Ale tą grę mam kupioną na PC i Xboxa więc odpalenie kampanii offline na piracie to żaden grzech.
  • Odpowiedz
@99942Apophis: Ja kiedyś ustawiłem 2FA na starym telefonie, jeszcze z Androidem. Był to chyba Google Authenticator w tej pierwszej, pierwotnej wersji. Oczywiście później zmieniłem telefon i straciłem dostęp do tokena. Bez problemu udało się wtedy odzyskać dostęp do konta po kontakcie z supportem Rockstara.

Teraz, po kilku latach, sytuacja się powtórzyła (nie korzystam z launchera Rockstara, a w GTA V ostatni raz grałem w 2018?). Napisałem z dokładnie tego samego
  • Odpowiedz
@99942Apophis: buena vista social club była zawsze, wiem bo grałem na pc, na premierę. Pamiętam doskonale, bo to jedna z gier, która sprawiła, że zrezygnowałem z kupowania gier single, które wymagają jakiegokolwiek połączenia z internetem.
  • Odpowiedz
Teraz, po kilku latach, sytuacja się powtórzyła (nie korzystam z launchera Rockstara, a w GTA V ostatni raz grałem w 2018?). Napisałem z dokładnie tego samego maila, z identycznym problemem. Nic się nie zmieniło - adres IP, e-mail, znajomość danych itp. poza tym, że mam inne urządzenie i brak dostępu do starego 2FA… a Rockstar rozkłada ręce xD

@Velthare:
Bo pewnie te kilka lat temu na wsparciu pracował ktoś z
  • Odpowiedz