Witamy na bezrobocie. Dostałem zaproszenie na spotkanie 1-1 w następny piątek. A koleżanka nie (ʘ‿ʘ) Tak, jak zgadnięcie średnio mi idzie. Ewentualnie zostanę zpipowany a to będzie to samo tylko dłużej. #programista15k #bezrobocie #pasjonat15k
@kmibm: Za taką wątpliwą pracę? No chyba że nie ma kogo awansować, bo koleżanka nie powala intelektem. Tylko czemu ja? Gramy w grę głupi i głupszy 😆. Ktoś musiał by być nienormalny aby mnie awansować za taką fuszerkę 24h.
@slgdfhsdhjfbs: Ale Ty wiesz że jak ja dostaję a ktoś nie plus słabo idzie plus to pierwsze spotkanie tego typu to chyba coś nie jest tak. Myślisz że tsk nagle ktoś wymyśla sobie tskie spotkanaka? Myślisz że to zabawa?
@ByczekRozplodowy: Jeszcze nigdy nie spotkałem się by ktoś kogoś zwolnił zakładając spotkanie na za tydzień. Zazwyczaj to były niespodziewane spotkania robione z samego rana. Dzień wcześniej nie miałeś o nich pojęcia.
Jeszcze nigdy nie spotkałem się by ktoś kogoś zwolnił zakładając spotkanie na za tydzień.
@polskie-k0rpo: znajoma tak miała. Ale ona pracowała zdalnie 250 km od głównej siedziby firmy. I miała samochód służbowy, żeby w razie potrzeby móc podjechać do centrali. Powiedzieli jej, że muszą jej wymienić samochód i że zapraszają w następnym tygodniu. Jak tylko oddała kluczyki to wręczyli jej wypowiedzenie.
@polskie-k0rpo: znajoma tak miała. Ale ona pracowała zdalnie 250 km od głównej siedziby firmy. I miała samochód służbowy, żeby w razie potrzeby móc podjechać do centrali. Powiedzieli jej, że muszą jej wymienić samochód i że zapraszają w następnym tygodniu. Jak tylko oddała kluczyki to wręczyli jej wypowiedzenie
@ShortyLookMean: O c--j, niezła historia, znajoma się w------a fest?
@ByczekRozplodowy: normalnie. Wypowiedzenie musi zostać wręczone i musisz potwierdzić jego odbiór, więc jeśli baba z hr zacznie Ci to przedstawiać to nic nie mówisz i się rozłączasz, nie włączasz więcej na spotkanie ani do pracy i natychmiast idziesz na l4 z jakiegokolwiek powodu. Np. sraczka lub rozstrój nerwowy.
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
#programista15k #bezrobocie #pasjonat15k
Gramy w grę głupi i głupszy 😆.
Ktoś musiał by być nienormalny aby mnie awansować za taką fuszerkę 24h.
@ByczekRozplodowy: a Ty wiesz, że to standardowe spotkania w korpo? XD
Myślisz że tsk nagle ktoś wymyśla sobie tskie spotkanaka?
Myślisz że to zabawa?
@polskie-k0rpo: znajoma tak miała. Ale ona pracowała zdalnie 250 km od głównej siedziby firmy. I miała samochód służbowy, żeby w razie potrzeby móc podjechać do centrali. Powiedzieli jej, że muszą jej wymienić samochód i że zapraszają w następnym tygodniu. Jak tylko oddała kluczyki to wręczyli jej wypowiedzenie.
@ShortyLookMean: O c--j, niezła historia, znajoma się w------a fest?
@Nighthuntero: Nie tyle w------a co rozpłakała i załamała psychicznie.