Aktywne Wpisy

baemaj +69
rodzice pojechali. pokazałam ojcu wykop i mojego ulubionego wykopka. zabroniłam zakładać konto. będzie wchodził jako „gość”. nie wiem czy czuje dobrze człowiek, ale powodzenia. XD

Chce taka sukienke. Znajdzcie mi ją ale bez poliestru
źródło: 1000040655
Pobierz

#januszebiznesu #takaprawda
źródło: 1000008856
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Neobychno: tak tak, żyj dalej w swojej bańce, kurczowo trzymając się tandetnej roboty zgodnie z polackim "może i c-----o, ale za to stabilnie!"
@lycaon_pictus: To nie PRL.
To koniecznie musi być dino, tak? Gdzie są słabe warunki pracy, tak?
bez względu na warunki, płacę, świat dookoła.
Brakuje jeszcze coolstory "mój dziadek to 60 lat przepracował w fabryce garnków".
Mi nie chodzi o prawny przymus tylko o to, że trzeba coś jest, a na prowincji jest mało pracy.
Jak zamawiam pizzę i jest zimna, to więcej nie zamówię.
Jak mam internet i jest do d--y, to rezygnuję bądź nie przedłużam umowy.
Ale już Jak idę do roboty i są słabe warunki, to.... to będę tam siedział i srał żarem, ALE NIE
Taki fajtłapy i pierdoły, które pójdą do takiego kołchozu, gdzie potem dają się traktować jak robaki, po prostu na to zasługują.
To też nie jest sytuacja jak z biedrą czy lidlem, że te
To właśnie JEST ignorancja i to właśnie JEST tak, że Dino stawia się na zadupiach z wysokim bezrobociem i jeszcze doprowadza do likwidacji mniejszych sklepów. Dodatkowo inna dostępna praca z kilkoma osobami na jedno miejsce, bywa jeszcze gorsza, a lepsza jeśli się znajdzie to jest zajęta przez lepiej wykwalifikowanych albo krewnych królika.
@nevermoon: ale ci prywaciorze to też są polscy obywatele, więc Twój argument jest inwalidą ¯\(ツ)/¯ Tenkraj jest tak samo ich, jak i Twój.
@nevermoon: zdefiniuj "godne warunki".
@kompek: Nie zrozumiałeś. Osoby fizyczne stojące za firmami są obywatelami i mają takie same prawa, ale prowadzenie przez nich jakiejkolwiek działalności gospodarczej odbywa się kosztem innych obywateli oraz wspólnego środowiska, więc musi wszystkim obywatelom służyć, w przeciwnym wypadku staje się pasożytem.
Dlatego jeśli pracodawca celem przycięcia paru złotych