Wpis z mikrobloga

Przesiadłem się z #iphone 12 mini na 17 i nie ukrywam - wolałem rozmiar 12 mini niż te 6 calowe klocki, kilka godzin używam i jestem dosłownie w-------y. Mam nadzieję, że #apple jeszcze kiedyś wypuści coś w wersji mini.

#zalesie
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dzordz1984: Sprzedawały się słabo, bo mało kto wymienia telefon co roku. Mogliby wypuszczać Mini co 4 lata i zagospodarowaliby pewnie całą niszę

@whoru Też bym chciał nowe Mini, ale obecnie jedyna nadzieja na mały rozmiar jest chyba w składakach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@dzordz1984: niestety, ludziom chyba te wielkie ekrany to chyba tylko do bezmózgiego scrollowania tiktoka potrzebne, bo nie jestem w stanie zrozumieć po co innego
@Sotha: aż tak mnie bóg nie opuścił żebym mial składaki brać. Zresztą, androida nie wezmę, a testować na produkcji ewentualnego folda od appla nie mam zamiaru szczególnie, że będzie pewnie pod 5.5k
  • Odpowiedz
Sprzedawały się słabo, bo mało kto wymienia telefon co roku.

@Sotha: xD

Ciekawe dlaczego inne sprzedawały się lepiej w takim razie xX
  • Odpowiedz
@whoru: Kochałem 12 mini. Absolutnie fantastyczny. Najlepsza bryła jaką kiedykolwiek wypuściło Apple. Gdyby tylko miał normalną baterię i nie trzeba było go ładować 4 razy na dobę :(
  • Odpowiedz
@murdoc: Bo ludzie wymieniają telefon co kilka generacji, ale tych którym nie zależy na małym rozmiarze jest więcej i być może rozkładają się jak fazy w zasilaniu 3-fazowym?

Popatrz na tag, jest sporo postów, gdzie ludzie piszą, że mają 11/12/13 i rozważają wymianę na nowszy model dopiero teraz przy 16/17.
Jeśl.
Wystarczy, że
ten co miał 11, wymieni na 14 w roku
  • Odpowiedz
niestety, ludziom chyba te wielkie ekrany to chyba tylko do bezmózgiego scrollowania tiktoka potrzebne, bo nie jestem w stanie zrozumieć po co innego

@whoru: a może po prostu do konsumpcji treści? vod, przeglądarka, nawet przejrzenie galerii to jest całkiem co innego niż na takiej zabawce jak mini. I bateria - mini musiałem ładować 2x dziennie, a pro max ładuję raz na 1.5doby, fajnie nie być niewolnikiem gniazdka/powerbanka.

Kup sobie telefon
  • Odpowiedz
  • 0
@glos_zenady:

Kup sobie telefon dla seniora typu myphone, bo chyba nie masz żadnych większych oczekiwań

ja p------e ( ͡º ͜ʖ͡º) nick zobowiązuje jednak
  • Odpowiedz
@whoru: Ja miałem 12 mini, bo miałem sentyment do starych, małych telefonów. Niestety szybko stwierdziłem, że jednak nie bez powodu duże sprzedają się lepiej. Teraz mam standardowy rozmiar, a następny już będzie w wersji max.
  • Odpowiedz