Wpis z mikrobloga

Clown world, kupiłem słuchawki za 8 stów były zajebiste ale nagle z d--y zaczęły się psuć(po miesiącu!) wysłałem do naprawy i zdaniem panów z serwisu to moja wina xD elektrokorozja na prawej płycie i c--j zapłać nam 370 zł albo w---------j, w dodatku słuchawki jak oddawałem jeszcze działały ale nie można ich było podładować więc prędzej czy później by się rozładowały, a teraz nawet nie działają i nie chcą odpalić, nie polecam wam firmy Sony i słuchawek WH-1000XM5SA bo to ścierwo samo się psuje i koroduje c--j wie z jakiego powodu, nie polecam wam też gwarancji w Media ekspert za 80 zł bo to jeden wielki scam wysłali sprzęt tamci im powiedzieli by się p-------ł i dalej nic nie zrobią, dzięki kutasy sam mógłbym wysłać do serwisu bez waszej zasmarkanej gwarancji, chociaż tyle mogę zrobić i was ostrzec przed tym scamem i gównem od Sony #oswiadczenie #sony #sluchawki #mediaexpert #sprzetkomputerowy #sprzetaudio #sluchawkibezprzewodowe
Tozsamosc_prawdziwa - Clown world, kupiłem słuchawki za 8 stów były zajebiste ale nag...

źródło: 17685643453922447439224636323699

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tozsamosc_prawdziwa: Moje WH-1000XM4 zaczęły się psuć miesiąc po końcu gwarancji, najpierw przestał działać dotyk, później bluetooth, a na końcu ładowanie, działają na kablu, ale po co mi słuchawki na kablu i bez noise cancelling ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale w moim przypadku nie wiem czy faktycznie pot nie dostał się do środka, bo biegałem w nich na bieżni.
Też jestem zawiedziony jakością :/
  • Odpowiedz
@RandyBobandy: ta w moim wypadku może też pewnie pot ale k---a bez przesady xD jak słuchawki mogą się zwalić od potu rozumiem jakbym je oblał wodą z wiadra ale że człowiekowi się trochę głowa spoci? xD to elementarny bug i jakiś błąd całej konstrukcji, u mnie też zaczęło się od panela dotykowego i w prawej słuchawce było słychać buczenie xd dopiero potem nie można było podładować, to żart nie słuchawki
  • Odpowiedz
@Tozsamosc_prawdziwa: ostatnio w dokanałowych Sony miałem problem miesiąc przed gwarancja że bateria w jednej słuchawce wytrzymywała mi 40 minut. Na szczęście szybko ogarnąłem temat na gwarancji i wymienili mi sprzęt. Ale z tego co czytałem po reddicie to problem na skalę światową. Chyba też bym już Sony nie wybrał, chociaż ogólnie ze słuchawek jestem zadowolony
  • Odpowiedz
@runieeee: @Tozsamosc_prawdziwa @runieeee troche elektroniki w środku jest, wilgotne powietrze dostanie się do środka, chociaż powinni to jakoś przed wilgocią zabezpieczyć skoro słuchawki bezprzewodowe i dedykowane raczej na wyjscia albo na jakieś treningi, pewnie nawet w nie jednej reklamie używają ich na siłowni czy podczas biegania
  • Odpowiedz
@Tozsamosc_prawdziwa: mi pan w sklepie powiedzial, ze mu wymienili sluchawki, jak je polamal po upadku na rowerze ( ͡° ͜ʖ ͡°) idz teraz sie wywalic na rowerze, to ci wymienia na nowr. Tru story bro.
  • Odpowiedz
słuchawki Sony za 800 po miesiącu korozja i serwis mówi że twoja wina - klasyczna zabawa w ping ponga między producentem a sprzedawcą. Media Expert pewnie powie że to wina Sony, Sony że to wina użytkownika, a ty zostaniesz z 800 zł w plecy. Gwarancje w sklepach to faktycznie scam, lepiej prosto reklamacja do producenta. Z media expert same takie problemy miałem. Miejski rzecznik praw konsumenta interweniował w mojej sprawie to dostałem
  • Odpowiedz
@Tozsamosc_prawdziwa: zapamiętaj sobie jedną prostą rzecz, wszelką elektronikę i inne rzeczy ktore mogą sie popsuć kupujesz na amazonie. Często jest kilka zl drożej, czasami kilkadziesiąt a czasami w tej samej cenie. Ale gdy cokolwiek sie z----e, piszesz na czacie ze sie z-----o, odsyłasz a oni oddają pieniadze. Zwracałem u nich tak juz ponad 20 produktow i zawsze wyglada to tak samo, nie ma zadnej zabawy w gwarancję, rękojmię, czekanie, przepychanki
  • Odpowiedz