Wpis z mikrobloga

@areks90: Tylko używany Mac mini z procesorem z serii M. Sam mam co prawda m4 (dałem 2500 za nowego) ale to jest rakieta. Serdecznie polecam
  • Odpowiedz
@papaj42: Zdezelowana używka xD dobry jesteś aparat. Najgorzej zajechany mini z M zjada każdego tego elektrosmiecia którego wymieniłeś. Niestety 1000zł to żaden budżet w tych czasach. Op jak ma rozum to poszuka i dołoży choćby z 2 stówki żeby wyłapać spoko używkę. Zamiast pchać się w taki śmietnik.
  • Odpowiedz
@papaj42: To tylko pokazuje jakim jesteś kretynem xD No ale już widzę po Twoim innym poście na tagu, że o komputerach to wiesz tyle co się na obrazkach naoglądałeś. Kończę dyskusję. Autorze kup sobie mini. Podziękujesz mi kiedyś
  • Odpowiedz
  • 0
@TNBH spoko, ale maczek ma jeden problem i jest nim OS. I nie chodzi o to, że to zły OS, ale jak ktoś spędził całe życie na windzie, to może mieć problem, żeby się przestawić. Ja osobiście takiego prostego PCta jakiś czas temu szukałem dla ojca(lv66), który po latach używania windy nie ogarnia wielu podstawowych rzeczy, a co dopiero wrzucanie go w inny OS na emeryturze xD
  • Odpowiedz
@Ralphs: Jest to argument który jak najbardziej można rozważyć. Op pytał o energooszczędny mini PC no to siłą rzeczy najlepszy jakościowo, najcichszy i do tego ultra oszczędny jest Mini. Przejrzałem te mini PCty o które się tarliśmy wyżej i takiego Asusa Nuc 14 morele sprzedają bez pamięci RAM xD tu się dopiero można wkopać. 1000zł przy obecnych cenach to niestety żaden budżet a gdzie dopiero na nowy sprzęt :/
  • Odpowiedz