Wpis z mikrobloga

@Turin89: bo powiedzieli mu żeby Owsiaka nie lubić, że WOŚP to zło i on w to wierzy. Jak zobaczy ich logo i musi klikać że nie wspiera, to już go krew zalewa, bo tacy ludzie zamiast tlenu we krwi mają k---a kortyzol i żółć.
  • Odpowiedz
@galicjanin: ciekawe czy oni wiedzą że jak idą po bułki do piekarni, po kwiaty do kwiaciarni czy naprawić auto do mechanika to płacąc za usługę lub towar ta kasa nie jest już ich i ten mechanik/florystka/piekarz może przeznaczyć sobie tą kasę na co chce nawet 100% tej kasy dać na WOSP i nie musi im się tłumaczyć co z tą kasą zrobi :)
  • Odpowiedz
@Turin89: mnie wkurza, że zapytanie czy chce przekazać kasę na wośp nie wyskakuje przy płaceniu a w środku skanowania na kasach samoobsługowych(biedronka)
  • Odpowiedz
@Turin89: wiadomo ze nikt nie zmusza, ale w---------e jest ze jak place to musze jeszcze dodatkowo klikac ze nie chce dac pieniedzy na jakies fundacje, i nie chodzi tylko o wosp
  • Odpowiedz
wiadomo ze nikt nie zmusza, ale w---------e jest ze jak place to musze jeszcze dodatkowo klikac ze nie chce dac pieniedzy na jakies fundacje, i nie chodzi tylko o wosp

@yahoomlody: Zgadza się. Tylko zamiast się oburzać na klikanie to baba udaje że na nią nałożyli jakiś przymusowy podatkiek. Zupełnie inny temat.
  • Odpowiedz
@Turin89: ja rozumiem danie na wosp, jak i nie danie kazdego wybor, a osoba co daje/dala na wosp to raczej to robi RAZ, a nie przy kazdych zakupach daje, jest to poprostu meczace
  • Odpowiedz
@Turin89: Jak bez wiedzy i zgody, pobierany przymusowo. Ja widzę, że kasy samoobsługowe to jest kryptonit dla polskiej prawicy. Mój 7 latek jest w stanie taką kasę ogarnąć, ale najwyraźniej prawak już nie
  • Odpowiedz
@Turin89: W pełni popieram WOŚP ale to jest w---------e. Chce zapłacić za zakupy, czekam jak debil jak paragon a on nie wychodzi bo trzeba na terminalu potwierdzić że na pewno nie chce wesprzeć WOŚP czy tam fundacji A, B lub C. Ciekawe ile osób z automatu zaakceptowało bo od razu odruchowo kliknęło bez przeczytania
  • Odpowiedz