@MrPawlo112: te komputery miały inny zapach, wydawaly przyjemny dźwięk dysku twardego, głośniczki lapaly sygnał gsm. Byly 1000x wolniejsze ale gry ładowały sie szybciej i działały płynniej a do tego miały fabule
@MrPawlo112: Mimo wszystko z tym klimatem to bardziej win 98/95 z tymi czasami (podstawówka + komp) kojarzy mi się. Ale to ile radochy dawały wtedy gry jest niesamowite. Po 40tce inaczej się na to patrzy
gry ładowały sie szybciej i działały płynniej a do tego miały fabule
@theOstry: ostra odklejka, teraz gry na nvme ładują się za szybko, żeby przeczytać wskazówki na ekranie ładowania. wtedy sam win xp włączał się dobrych parę minut (czasy przed ssd). co do fabuły to mógłbym ci polecić kilka wgniatających w fotel pozycji, ale wyczuwam niezadowolonego boomera z laptopem, więc odpuszczę.
yly 1000x wolniejsze ale gry ładowały sie szybciej i działały płynniej
@theOstry: te stare moze i tak, ale byl taki szybki progress, ze jak ktoś mial dwuletniego kompa, to praktycznie nie mial szans odpalic sensownie nowych tytułów.
źródło: 1000004628
Pobierz@theOstry: dalej łapią tylko telefony teraz nie działają na GSM tylko na LTE które nie robi zakłóceń. Ale jak starą nokię odpalisz to zapewne
Chłop co za brednie sobie zapamiętał xD
Ciekawe jakie gry z fabułą ci się ładowały szybciej w 95 niż teraz. Mario?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@theOstry: takich głupot dawno nie czytałem xD
@theOstry: dziś znowu łąpią gsm, ponieważ 3G jest wyłączone.
@theOstry: ostra odklejka, teraz gry na nvme ładują się za szybko, żeby przeczytać wskazówki na ekranie ładowania. wtedy sam win xp włączał się dobrych parę minut (czasy przed ssd). co do fabuły to mógłbym ci polecić kilka wgniatających w fotel pozycji, ale wyczuwam niezadowolonego boomera z laptopem, więc odpuszczę.
sam jestem boomerem jakby coś.
@theOstry: te stare moze i tak, ale byl taki szybki progress, ze jak ktoś mial dwuletniego kompa, to praktycznie nie mial szans odpalic sensownie nowych tytułów.