Aktywne Wpisy

Czoso +767
Najbardziej kontrowersyjne opinie w Polsce Anno Domini 2026
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.
1. Mieszkanie służy do mieszkania
2. Chodnik służy do chodzenia
3.

Attacarte +242
#lukaszzak #patologiazmiasta
Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo
Jestem głęboko w szoku, okazuje się że bezczelnego buca można usadzić. 20 lat, wcześniejsze zwolnienie możliwe dopiero po 15 latach, aż odzyskałem iskierkę wiary w polskie sądownictwo

źródło: 1000016990
PobierzKobiety nie chcą marnować czasu nad zastanawianiem się jak zarobić pieniądze.
Kobiety wolą dostać faceta z pieniędzmi.
A teraz bez śmieszków. Kobiety często mają inne priorytety. Mam wrażenie, że mężczyzna jest genetycznie uwarunkowany aby dominować na jakimś polu, giełda, inwestowanie, daje to pole, tak samo jak sport czy inne współzawodnictwo.
Dodatkowo teraz większość kobiet, nawet te które mają poukładane mocno w głowach, to kobiety typu: "nie wyobrażam sobie życia bez 2 wakacji w roku". Ja na całe szczęście mogę pozwolić sobie na takie
Uczulenie na wiedze i ignorancja.
@sforce: kobiety są znakomitymi inwestorkami.
Inwestują krótko (klub, ONS, wakacje) oraz długoterminowo (małżeństwo, związek). Zazwyczaj wygrywają i znowu wchodzą po same jaja (czasami dosłownie).