Wpis z mikrobloga

@MrBeast: Abstrahując od obrazka. Czy nie wkurza Was jak lejecie do 1 z 15 pisuarów na ścianie długiej na 15m, i wtem włazi jakiś Mirek i staje po sąsiedzku obok was, mimo że wszystkie pisuary po horyzont są wolne?
  • Odpowiedz
  • 29
@Paradox3p: @wladdan @MrBeast #wykopuczyibawi problemy opisane na obrazku są związane z parurozą.

Paruroza, czyli syndrom nieśmiałego pęcherza, to zaburzenie lękowe objawiające się niemożnością oddania moczu w publicznych toaletach lub w obecności innych osób, spowodowane blokadą psychiczną i wstydem, a nie fizyczną przeszkodą
  • Odpowiedz
@Kexu: Jest taki klub w Ostrowie Wielkopolskim o nazwie Heaven. Nie wiem jak tam jest obecnie, ale klika lat temu było to dość popularne miejsce. W męskim WC był zawsze mega tłok. Jak sikałeś do pisuaru to już ktoś stał za tobą i czekał w kolejce. Nigdy nie udało mi się tam wysikać, a prób było wiele. Wychodziłem więc na zewnątrz i lałem w pobliskie krzaki. Najlepsze jest to, że
  • Odpowiedz
@MrBeast: wtf serio ktoś tak może myśleć ?

@Paradox3p: w sensie tak jak ten typ z wąsem to raczej nie - każdy ma w------e czy ten obok faktycznie leje czy nie.

Ale w głowie tego co mu "ciężko zawór odkręcić" to tego typu film się właśnie nawija.
Im bardziej nie może się wylać, tym większa schiza, że inni go za jakiegoś wafla posądzą, więc się jeszcze bardziej denerwuje, i jeszcze trudniej
  • Odpowiedz
Paruroza, czyli syndrom nieśmiałego pęcherza, to zaburzenie lękowe objawiające się niemożnością oddania moczu w publicznych toaletach lub w obecności innych osób, spowodowane blokadą psychiczną i wstydem, a nie fizyczną przeszkodą

@Kexu:
Dokładnie to mam. Jak byłem na dołku kiedyś i jest kibel gdzie pies się na ciebie patrzy to myślałem, że wybuchnę. Byłem tam 3 razy i 3 razy się nie odlałem.

Żeby się wysikać na dworze to muszę odejść od kogoś
  • Odpowiedz