Aktywne Wpisy

franekdolasu +106
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Marecki85 +37
#raportzpanstwasrodka Rozumiem że klapek jedzie po bandzie z clickbajtami, ale on ją zaczyna już stręczyć, czy sam nagania jej absztyfikantów, bo coraz dziwniejsze ma te tytuły ?
A może to kolejna sztuczka słowackiego iluzjonisty typu : Hokus - Pokus Czary - Mary, Phana się rozbierze za dolary ¯\(ツ)/¯
A może to kolejna sztuczka słowackiego iluzjonisty typu : Hokus - Pokus Czary - Mary, Phana się rozbierze za dolary ¯\(ツ)/¯
źródło: Zrzut ekranu_5-3-2026_82610_www.youtube.com
Pobierz

Padło dużo złych słów, nie personalnych, ale niepotrzebnych. Były też łzy. Napisałem rano że biorę winę za swoją część, i żałuję. Nie naciskam, jestem obok i czekam aż będzie gotowa na rozmowę, wydaje mi się to dojrzałe podejściem dając czas. Dała serduszko, i nie odpisała cały dzień.
Nie wiem co należy dojrzałe w takiej sytuacji zrobić. Żałuję bo zawiodłem też siebie brakiem kontroli emocji. Włącza mi się lęk i myślenie o desperackich kwiatach czy wiadomościach. Próbuje nie zwariować, wiem że nawalilem.
#zwiazki #psychologia #dojrzalosc #klotnia
z fartem
@Instrybutor_z_Orlenu: ja się bawię inaczej. Albo rozmawiamy szczerze albo milczymy (czy. problem nie jest istotny, nie odzywam się przez resztę / większość dnia, bo mi się nie chce). Na początku się stawiała, jak to kobieta, ale gdy zrozumiała że tak jest lepiej, to tak się komunikujemy.
Jak człowiek nie odpuści, to będzie się obrażać, obwiniać. Nie będzie w stanie ruszyć dalej w sprawach powiązanych.
Rzeczą ludzką jest błądzić, błąd to nie koniec świata. Koniec świata jest jak człowiek nie chce się opamiętać ani odpuścić.
Warto porozmawiać, możecie sobie pomóc w
@lubisz_sok_to_sok_maj_kok: dokładnie, z łokcia w łeb, i stringi w dół i.r----c taka z zaskoczenia,
Żadne tam płaku płaku czy przepraszanie,
W konkubinatach to działa od tysięcy lat,