Wpis z mikrobloga

Ale tak na serio, dlaczego macie aż taki ból d--y o te "psiecka"? xD
Dorośli ludzie chcą się realizować zawodowo i nie być uwiązani przez dzieci + decydują się na psa?
Oesuuuuu nasz gatunek wymrze.
Inna sprawa to to, że te psy srają gdzie popadnie, w miastach śmierdzi gównem, a powrót po zmroku to jak przejście przez pole minowe.
O to powinniście bóldupić i podnosić alarm, a nie z powodu tego że komuś dobrze żyje się z psem.
#dzieci #psiarze #polska
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wraczek: mnie chodzi o bambinizm. Sam uwielbiam psy, ale mieszkam sam i nie jestem takim egoistą, żeby brać psa, który większość dnia będzie sam na mieszkaniu. Po prostu większość tych ludzi nie nadaje się na rodziców, ale na opiekunów psów również
  • Odpowiedz
@Wraczek: bo potem im sie p------i i z tymi psami idą na plac zabaw dla ludzkich dzieci by oszczaly tam wszystko.
A dwa doczytaj jak działa system emerytalny.
A trzy, jeżeli jeden pracujący bedzie na 8 emerytów to za jedno podtarcie d--y bedzie kasował 10k i tyle "oszczednosci" ich beda warte.
Mysl dalej niz rok na przód.
  • Odpowiedz
  • 3
@theOstry:

A dwa doczytaj jak działa system emerytalny.

Działa tak że pracuję i odprowadzam składki na swoją emeryturę, nikt mi łaski nie robi.
Jeżeli Państwo nie będzie w stanie wypłacać emerytur to niech nie potrąca mi składek, sam o siebie zadbam lub nie, ale nie powinno to już nikogo obchodzić.
Na szczęście nasi dziadowie za "czy się stoi czy się leży" pobierają teraz wielokrotnie większy emerytury aniżeli wypracowali, z tym
  • Odpowiedz
Działa tak że pracuję i odprowadzam składki na swoją emeryturę, nikt mi łaski nie robi.

@Wraczek: widze kolega ma wykształcenie zawodowe z taką życiowa wiedzą xD
  • Odpowiedz
@ja-jesio-ne:

Wykopek prawakoidalny: Co z tego, ze swinia spedzi cale zycie w klatce nie mogac sie ruszyc. Musimy miec co jesc, a jej tu lepiej niz na wolnosci z drapieznikami.

Tez wykopek prawakoidalny: o nie, pies jest sam w 30metrowym, cieplym, mieszkaniu przez 9 godzin. Przeciez to egoizm.
  • Odpowiedz
@Wraczek: chodzi o infantylizację społeczną i zrównywanie psa do dzieci.

Oesuuuuu nasz gatunek wymrze.

Przecież nie chodzi o żadne wymarice gatunku ignorancie - popatrz sobie na przyrost naturalny w Afryce i krajach dalekiej Azji. Chodzi o zachodni system emerytalny, który chyli się ku upadkowi
  • Odpowiedz
@Wraczek: śmiechłem na "realizować zawodowo", skoro wszyscy doskonale wiemy, że w grubej większości przypadków to zwyczajne zapier******nie na Janusza prywaciarza bez żadnych perspektyw xD
  • Odpowiedz
  • 9
@Ranger: wszyscy się realizują zawodowo tak że stać ich tylko na 30 lat kredytu za mikro-kawalerke oraz swojego głupiego psa ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz