Wpis z mikrobloga

• 0
@revoolution: Ty chyba nie wiesz o czym ja mówię albo specjalnie udajesz. Pierd to jak 1% smrodu zioła przynajmniej pod względem intensywności. Pierda na otwartej przestrzeni to nie poczujesz nawet jak 2 metry od ciebie ktoś się zesra, a nawet jak poczujesz to po sekundzie przestanie śmierdzieć. Papierosów, a tym bardziej pierdów aż tak mocno, długo i daleko się nie czuje. A nie że ćpun idzie i w promieniu kilku
  • Odpowiedz
  • 0
@M9012_A: To był tak mocny smród zioła że nie mogło mi się zdawać. Kiedyś miałem tak że szedłem sobie ulicą i czuję smród zioła, rozglądam się od kogo to, a 40 metrów dalej stoi jakaś grupka przy śmietniku osiedlowym. To naprawdę bardzo śmierdzi. Nie byłem nigdy w amsterdamie, ale czytałem że tam w całym mieście czuć zioło, bo jest legalne.
  • Odpowiedz
W takim razie uciekaj przed tymi ćpunami bo tak wygląda życie w społeczeństwie.
Osobiście uważam, że fajki bardziej śmierdzą - ktoś zapali przy Tobie w zamkniętym pomieszczeniu i później wszystkie ubrania do prania bo czuć cały czas. Z ziołem tak nie mam. Już nie mówiąc o żulach którzy zostawiają po sobie taki odór, że robi się niedobrze.
  • Odpowiedz
  • 0
W takim razie uciekaj przed tymi ćpunami

@TracyMosby: to niech ć---y uciekają przede mną. Bo oni mi zatruwają powietrze robiąc coś nielegalnego. Jak już palą to niech palą w mieszkaniu z zamkniętymi oknami i nie w łazience, ani w kuchni aby kratką nie rozeszło się po bloku. Ja nie palę papiersów, a nie przeszkadza mi że ktoś pali na dworzu, bo p-------y nie śmierdzą tak intensywnie, nie niosą się na
  • Odpowiedz
  • 0
@GoodGuyHelping: @TracyMosby @MarianKonopnicki teraz otworzyłem balkon aby trochę świeżego powietrza wleciało, a tu smród zioła wlatuje mi do mieszkania!!! Wyjrzałem przez balkon i zobaczyłem, że jakieś 10–15 metrów w poziomie od mojego balkonu, na osiedlowym ogródku, stoi dwóch podejrzanych typków. Mieszkam na trzecim piętrze, a mimo to zapach zioła bez problemu dotarł aż do mojego mieszkania! To papierosów z kilku metrów nie czuć wcale, a tu smród poszedł
  • Odpowiedz