Wpis z mikrobloga

@Afrobiker: zastanawiałem się ostatnio jak dzianym trzeba być żeby w domu nie gotować. Idziesz na miasto i pierwsze lepsze śniadanie 30zł, obiad 50zł, kolacja niech będzie też 30 a jeszcze coś pomiędzy i coś do picia to dobre 30zł też wyjdzie. Na sam granulat dla człowieka wyjdzie dziennie i to na jedną osobę nawet i 200zł.
Ja nie wydaje nawet 1000 jedząc w domu, w ciągu całego miesiąca.
  • Odpowiedz
można, ponieważ spanie w mieszkaniu nie obniża komfortu mieszkania dla pozostałyc

@Afrobiker: Gdybym wiedział że to mój sąsiad z premedytacją puszczałbym z głośnika chrapanie.
  • Odpowiedz
zdziwilbys się, ale pełno ludzi co ledwo zarabia 10k to bierze catering xd

@razdwatrzy55: catering na miesiąc zmieścisz w 1500zl i nie interesuje cię już nic - czemu mieliby tego nie robić?
  • Odpowiedz
  • 8
@Y3ll0w69: szansa na to że sąsiedzi czują efekty twojej radosnej twórczości gastronomicznej są niewielki chyba że ktoś spartaczył instancje wentylacyjną w budynku ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Afrobiker: Od razu pomyślałem że to musi być bait ale przypomniało mi się że znałem kiedyś jednego programistę 30k który na śniadanie pił koktajl proteinowy a na obiad zawsze zamawiał jakieś Uber Eats. Jest szansa że on faktycznie nigdy nic nie ugotował w domu.
  • Odpowiedz