Aktywne Wpisy

YabadabaduHehe +84
#mecz
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje
#mecz Norwegia ma zajebiste to wiosłowanie:) ciekawe co Polacy mogliby wymyślić takiego?

Hogwart's Legacy
Kingdom Come Deliverance II
Indiana Jones ten nowy
Tomb Raidery
Death Stranding director's cut
Fallout 4
Alan Wake remaster
Mafia Definitive Edition
Fajnie bo bez instalowania. Można grać nawet na smartfonie lapku czy smart tv. Minusy: trzeba mieć dobrego neta i gierka nie zostaje z Tobą - gierki znikają potem z serwisu, wiec to tylko takie ograć i zapomnieć.
Grałem na #geforcenow i na chmurze #gamepass i wydaje mi się, że Luna chodzi nieco lepiej niż Game Pass i jest mniej wrażliwa na skoki neta od GFN.
#gry
@slapdash biblioteka jest ograniczona tylko do pozycji w ramach abonamentu prime, nie można nic kupić ani dodać, w każdym momencie gierka może zniknąć.
@beer_man da się bez problemu grać na klawiaturze.
@Teuvo tak, tylko 69 rocznie i masz w tym promocje amazon prime na zakupy w amazon, dostawę jak allegro smart, całe amazon prime tv, prime gaming i do tego teraz dochodzi właśnie
@kaspe: Jak? Bo ja mam tylko opcję pada, albo tela
źródło: image
Pobierz