Aktywne Wpisy

Ketrab77 +223
Polska policja to nieśmieszny żart. W sobotę w mojego trzylatka wjechał z dużą prędkością 12 latek na wielkiej, odblokowanej hulajnodze, był bez opiekuna. Sytuacja miała miejsce na placu zabaw, na ścieżce przy piaskownicy, pod kilkoma kamerami, dosłownie. Na miejscu była moja kobieta, wyciągnęła synka spod hulajnogi i kazała młodemu dzwonić po matkę. Po chwili na miejsce przyszły dwa wydziarane patologiczne glonojady, typowe wulgarne karyniska, były agresywne i pruły się o rysę na

FejsFak +72
Cześć Wykopki!
Dawno mnie tu nie było. Właściwie sam nie wiem, od czego zacząć, bo historia, z którą wracam, brzmi jak połączenie survivalu, prepperstwa i rodzinnego dramatu — a to dopiero początek.
Niestety na mirko nie da się wrzucić więcej niż 20 000 znaków więc całość tekstu znajdziecie tutaj:
https://telegra.ph/Od-programisty-z-MCS-do-hodowcy-byd%C5%82a-z-podziemnym-igloo--moja-szalona-zmiana-%C5%BCycia-03-12
Dawno mnie tu nie było. Właściwie sam nie wiem, od czego zacząć, bo historia, z którą wracam, brzmi jak połączenie survivalu, prepperstwa i rodzinnego dramatu — a to dopiero początek.
Niestety na mirko nie da się wrzucić więcej niż 20 000 znaków więc całość tekstu znajdziecie tutaj:
https://telegra.ph/Od-programisty-z-MCS-do-hodowcy-byd%C5%82a-z-podziemnym-igloo--moja-szalona-zmiana-%C5%BCycia-03-12

Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok od operacji mojego guza mózgu. Na zdjęciu jak wyglądałem 5 dni po.
Po ostatniej konsultacji w #bydgoszcz stan jest stabilny, brak przyrostu guza, obserwacja co 4 miesiące z rezonansem.
Obecnie biorę jeszcze Temodal do maja i mam nadzieję, że będzie przerwa (założenie było 6-12 miesięcy, to tak by wychodziło).
Z ostatnich dwunastu miesięcy zdecydowanie najgorsza była afazja po operacji (spowodowana obrzękiem mózgu). Wiesz co chcesz powiedzieć, masz to w głowie, ale nie możesz, bełkoczesz jak n------y menel, nikt Cie nie rozumie. Co ciekawe - przy pisaniu wiadomości, wiesz w głowie co chcesz napisać, ale złożenie tego w całość graniczy z cudem, nawet pojedyncze wyrazy. Przerażające to było.
W lutym na snowboardzik, czacha zrośnięta, można jeździć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdro i zdrowia wszystkim.
Pokaż spoiler
#zdrowie #medycyna #rakcontent #rak #oswiadczenie
#guzmozgu
źródło: PXL_20250120_073951845
Pobierz@6poziomprokrastynacji: przerażająco ciekawe, faktycznie pokazuje, ze język to tylko narzędzie do ekspresji własnych myśli.
Z
pisałem do anglojęzycznego kolegi - tak samo jak po polsku, jedno słowo składałem minutę....
@6poziomprokrastynacji: ale teraz juz wszystko minęło i zero skutków ubocznych?
@6poziomprokrastynacji: dobrze to przeczytać, mam nadzieje, ze będziesz się męczył na tym wykopie z nami jeszcze co najmniej 100 lat, a najlepiej jeszcze dłużej ( ͡º ͜ʖ͡º)
@6poziomprokrastynacji: Miałeś jeszcze jakieś objawy sugerujące nowotwór/?
https://wykop.pl/wpis/76950763/hej-szukam-wyjasnienia-sytuacji-ktora-mnie-spotkal
@Mateusssz: Miałem dwie operacje w życiu pod pełnym znieczuleniem i w jednej i w drugiej zaraz po wybudzeniu gadałem tylko i wyłącznie po angielsku z pielęgniarkami. Czemu - nie wiem xd