Wpis z mikrobloga

@conamirko: a ja bym się nie zdziwił gdyby to była zmyślona historia napisana z pomocą chata gpt, żeby Anety z HR mogły dawać emotki "insightfull" i pisać komentarze "Nigdy o tym w ten sposób nie myślałam! Dzięki za poszerzenie horyzontów!", a co za tym idzie on mógł rozreklamować swoją "open to work" twarz
  • Odpowiedz
@conamirko: trzy lata picia i dymania w Tajlandii, ale pieniądze się skończyły więc trzeba wymyślić jakąś ściemę ¯\(ツ)/¯

• Odpowiedz
a ja bym się nie zdziwił gdyby to była zmyślona historia napisana z pomocą chata gpt

@giga_jablecznik: Ja bym się zdziwił, gdyby było inaczej ;d na tym ścieku internetowym nic innego nie ma już poza takimi kretyńskimi historyjkami.
  • Odpowiedz
@conamirko: jak w tym żarcie i jego pochodnych:
- słyszałeś, że sąsiad zamordował swoją żonę? Na miejscu zbrodni leżał nóż z jego odciskami palców oraz jego iPhone 18 pro plus
- cooo? skąd miał kasę na taki telefon?

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Chłop tak bardzo postanowił nie wracać do tego okresu że zostawił w CV dupną dziurę dla 100% pewności, że każdy o to zapyta oraz napisał o tym post ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@conamirko: a w realiach ta dziura to praca, w której odwalił coś tak mocnego, że mu do świadectwa pracy to wpisali i teraz wstyd to komukolwiek pokazać.
  • Odpowiedz
@conamirko: co za śmeszny typ. Ja też mam epizod, gdzie przez 4 miesiące byłam częścią "zorganizowanej grupy przestępczej" oszukującej ludzi na allegro (sprzedaż p------k zanim to było legalne). Zostawiłem to i przynajmniej miałem na rozmowach rekrutacyjnych ciekawe rozmowy, gdy opowiadałem o szczegółach śledztwa, artykułach prasowych i złamanych życiorysach ;)
  • Odpowiedz