udawanie ze dziecka nie ma i nieporuszanie tematu tez jest bez sensu, nikt tu go nie obraża jak już jeden bambus próbował insynuować, to jest dalej kręcenie beki z seby tylko w nowym kontekście, a stwierdzenie że dzieciak może mieć przesrane u kolegów jak znajdą digital footprint starego mlmiarza to jest akurat fakt
nie istnieje na tym świecie rzecz, której wykopek by nie scope'owal żeby jakoś uzasadnić sobie własne czyny
@Hadolf_Itler: na co mam ci odpowiedzieć? Fakty czy nie to nie wina dzieciaka. Może na twój temat zaczniemy tutaj opisywać fakty, ciekawe czy by ci się podobało
@conamirko: i welcome judgement. Nadal jest to emocjonalna narracja i jak masz problem to nie uczestnicz. Gdzie wskazanie na przegrane życie na starcie jest przerzucaniem winy na dziecko? Może jestem w błędzie i są tu inne uposie co nie wiadomo co wypisują na małego guwniaka, w takim razie pokaż mi dokładnie te posty, komentarze. Może również inaczej rozumiemy to czym jest obrażanie dziecka, inne definicje, Wittgenstein te sprawy
nie istnieje na tym świecie rzecz, której wykopek by nie scope'owal żeby jakoś uzasadnić sobie własne czyny
#sebcel
Prześlę ci screena co nasz mentor mówi w podobnych sytuacjach:
źródło: 1000003328
Pobierz@Tagliacozzo +1
@Hadolf_Itler: do bingo brakuje jeszcze tego tekstu, że hejt wykopków to tylko konsekwencje eee yyyyyyyy
źródło: 9b9eb00af2ece98ee01610ef5e103f2188e0ecf0aa847556d18d52a5b5a2c7e9
PobierzPrzemyśl to sobie i napisz że mi dziękujesz w komentarzu.
Nadal jest to emocjonalna narracja i jak masz problem to nie uczestnicz. Gdzie wskazanie na przegrane życie na starcie jest przerzucaniem winy na dziecko?
Może jestem w błędzie i są tu inne uposie co nie wiadomo co wypisują na małego guwniaka, w takim razie pokaż mi dokładnie te posty, komentarze.
Może również inaczej rozumiemy to czym jest obrażanie dziecka, inne definicje, Wittgenstein te sprawy