Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +118

Jeszcze został mi wydruk zewnętrznej obudowy, nawiązującej grillem do Mac Pro z 2019 roku. Tam na spodzie będzie zasilacz 20V, zasilający całość oraz switch który zepnie całość.
A co tam siedzi? 5 procesorów i5-4590T 2.00GHz, 5x 16GB RAM (w sumie 80GB) i 5x 1TB SSD. W komentarzu zdjęcia projektu (nanosiłem jeszcze poprawki + wygląd obudowy zewnętrznej).
#druk3d #komputery #diy #informatyka #sysadmin #chwalesie
źródło: IMG_1754
Pobierzźródło: Screenshot 2026-01-14 at 22.56.56
Pobierzźródło: Screenshot 2026-01-14 at 22.55.40
PobierzTak na marginesie, to będzie brało około 1.1kW w szczycie, zakładając że wszystkie 5 maszyn pracować będzie w jednej chwili.
źródło: temp_file1473893223178201528
Pobierz