Aktywne Wpisy

Mirki jest afera. @vulcanitu pożyczył ode mnie 300 zł i nie chce oddać. Zablokował mnie na wykopie, zawołajcie go żeby wiedział że tak tego nie zostawię.
Jutro idę na policję.
Jutro idę na policję.

Melkovva_ +2
Ja nie wiem czemu wy nie śpicie

Nie byłoby tego problemu, gdyby nie jesten problem (ot taka tautologia)
Problem polega na tym, że żyjemy na własne życzenie w najdroższym kraju na świecie i żeby tu cokolwiek kupić to trzeba dysponować fortuną.
To wynika z mentalu Polaków, którzy im drożej zapłacą tym bardziej się cieszą, bo bedzie mozna opowiadac znajomym. Najbardziej przewartościowane mieszkania, najdrożej oprocentowane kredyty, ciuchy, szmaty, rachunki i usługi flachowców
To wszystko bierze się z tego, że Polak zarabiający 6 tysięcy zawszw nie wiadomo jak żyje na poziomie zarabiania 15 tysięcy.
Polak zarabiający 15 tysięcy to już na poziomie 50 tysięcy.
Kateringi, hotele, szarlatani od przepływów energii i nastawiania kręgów w ciele, wyjazdy na narty, karnety subskrypcje i drogie furym
W tym kraju jest tak drogo, że jak drugi sygnał budzika zadzwoni to już nie masz połowy wypłaty.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb #kryptowaluty
Komentarz usunięty przez autora
@suweren_sudoku: Komu by sie oplacalo robic kanapkę z mięsem zamiast kupić gotową? Osoby kupujace gotowy produkt predzej szanuja swoj czas niz liczący kazda zlotowke i robiacy wszystko samemu.
Nie mowie, ze kupowanie akurat tego ma sens, ale zoutsourcowanie robienia jedzenia, ktore bierze duzo czasu czy sprzątania to takie podstawy dla osoby szanującej swój czas. Lepiej go wydac na co innego, szczególnie gdy