Wpis z mikrobloga

Ludzie, kuwa, ratujcie i zabierzcie mi dostęp do konta bankowego. Przestałem pić i palić, to zacząłem wpie*dalać pieniądze #perfumy
Zaczęło się od jednej butelki, potem kupiłem 8 na raz. Od prawie miesiąca zamawiam średnio po 3 butelki tygodniowo. Kuuuuuuuuuuuuurwa
#gownowpis
shiningsky - Ludzie, kuwa, ratujcie i zabierzcie mi dostęp do konta bankowego. Przest...

źródło: smutek

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@SlepyBazant: Za pierwszym razem strzał padł na araby Odyssey Homme Armaf, Asad Elixir Lattafa, King Armaf, Lattafa Liam, Rasasi Hawas for Him, Lattafa Raghba Wood Intensee, Lattafa Fakhar Black, French Avenue Liquid Brun
Potem dokupiłem Guerlain Homme Eau de Parfum, Proraso Wood & Spice, Encre Noire Lalique, Bullfrog Eau de Parfum Secret Potion No. 3, Armaf Tres Nuit Pour Homme, Valentino Uomo Born In Roma Intense, Givenchy Gentleman Reserve Privee,
  • Odpowiedz
@shiningsky: szkoda lecieć w pełne flakony na początku przygody jak jest tyle zapachów do poznania :) obserwuj tag, często rozbierane są perfumy po kosztach, więc nie ma sensu kupować całych flaszek jak 10ml masz w cenie 1/10 flakonu.
  • Odpowiedz