Czesc Panie i Panowie, szukam czegos na rynku co od czasu do czasu bede mogl sobie zapodac na wieczorny czill, medycznej nie chce, moja uwage przykuly żelki konopne oraz szoty konopne, nie mam doswiadczenia z tymi produktami, szukam opinii o wszelkiej masci produktach dostepnych legalnie na rynku, moze jakies dzialajace susze? Zalezy mi na fazie najbardziej zblizonej do thc, nim mocniej i taniej tym lepiej, niestety jest tego tyle, ze nie jestem w stanie bez badania narkoleptycznego dojsc do sensownych wnioskow, bede wdzieczny za rady! #wykopjointclub #medycznamarihuana #shotkonopny #hempshot #waporyzacja #greenout #freshbomb
@SavagePug: najlepsze będzie THC, jeśli nie wchodzi w grę medyk to zapodaj sobie 1/3 butelki tego specyfiku w wersji strong, testowałem gdy byłem w obcym mieście bez żadnego dojścia. Faza jest dokładnie taka jak po dobrym gibonie i trwa jakieś 5-6h
na fazie najbardziej zblizonej do thc, nim mocniej i taniej tym lepiej
@SavagePug: no tanio nie bedzie, wszystkie te specyfiki sa dosc drogie w przeliczeniu na gram (czy to medyka, czy od dobrego kolegi). Taka butelka jak Pan wyzej zapodal to na moj gust na 2x jest ok, no moze na 3 jak dobrze reagujesz.
Tylko nie p--------j sie przy zakupach i nie wez wersji w ktorej nie wiadomo co jest, ma
@SavagePug: to nic innego jak kolejne warianty dopalaczy,wątpię żeby było wiadomo co w tym jest i jakie konsekwencje zdrowotne mogą z tego być. Nie rozumiem czemu medyczna nie wchodzi w grę, nie znajdziesz nic taniej o tym samym działaniu, najbliżej będą Greenouty strong+ albo Shake co imo jeszcze lepsze. Ale nieporównywalnie drożej niż medyk
@SavagePug: nie zamawiaj żadnych penów czy innego gówna, dobrze kolega wyżej napisał - nie wiadomo jak Ci banie poryje i co tam jest. Poza tym to w Polsce nie jest legalne. Medyczna i kup sobie vaporyzator choćby w aptece i masz co chciałeś
Kupiłem trochę pierwszy raz w życiu ETF. Wchodzę co chwila i patrzę co się dzieje, ale w porównaniu do śmieciuchów to tak się czuję jak na zdjęciu. To tak zawsze u Was? Znaczy się, u nas jest? Co robicie aby podbić emocje? Adrenalinę? Jakiś sport czy co?
@SavagePug: czemu?
@SavagePug: najlepsze będzie THC, jeśli nie wchodzi w grę medyk to zapodaj sobie 1/3 butelki tego specyfiku w wersji strong, testowałem gdy byłem w obcym mieście bez żadnego dojścia. Faza jest dokładnie taka jak po dobrym gibonie i trwa jakieś 5-6h
źródło: 1000014017
Pobierz@SavagePug: no tanio nie bedzie, wszystkie te specyfiki sa dosc drogie w przeliczeniu na gram (czy to medyka, czy od dobrego kolegi). Taka butelka jak Pan wyzej zapodal to na moj gust na 2x jest ok, no moze na 3 jak dobrze reagujesz.
Tylko nie p--------j sie przy zakupach i nie wez wersji w ktorej nie wiadomo co jest, ma
Nie rozumiem czemu medyczna nie wchodzi w grę, nie znajdziesz nic taniej o tym samym działaniu, najbliżej będą Greenouty strong+ albo Shake co imo jeszcze lepsze. Ale nieporównywalnie drożej niż medyk
Medyczna i kup sobie vaporyzator choćby w aptece i masz co chciałeś