Wpis z mikrobloga

Czy jest jakaś konkurencja dla #kfd oprócz sfd (jestem zniechęcony przeszłością)? Zawsze brałem wszystko od kfd, ale to już kolejny raz gdy robię zapasy i muszę czekać na wysyłkę ponad 72h. Nie potrzebuje za wiele, bo: kreatyne, białko, zmb, d3 i omegę.

#mikrokoksy
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Placi: @VIX3R greatone pod kątem struktury właścicielskiej wlasnie stało sie częścią sfd. Więc o ile nie masz niedoborów rtęci bym sobie ich darował.
Ostrovit używam i żyje, ale też ja robię zamówienie raz na pół roku a kolejne zamówienie robię jak mi sie zapasy powoli wyczerpują a nie jak jestem na musiku, więc nie zwracam uwagę na czas dostawy. Toteż nie jestem w stanie powiedzieć jak ten czynnik u
  • Odpowiedz
  • 0
@VIX3R: dobrze wiedzieć, że to ich standard z tymi 3 dniami na wysyłkę xd pierwszy raz robiłem u nich zakupy ostatnio i się zdziwiłem. Ale białko smakowo gitowe :)

GymBeam jeszcze jest, kazeinę od nich kupowałem. Ale na przyszłość raczej będę brał z KFD.
  • Odpowiedz
@VIX3R: witaminy biorę z ostrovit, białko brałem od great one, ale po zmianie właściciela nie chcę. Z KFD raz brałem rzeczy bo byłem w sklepie stacjonarnym, magnez mają w za dużych kapsułkach dla mnie. Olimp ma bardzo słodkie białko a truskawka nawet słona, miałem bo na siłowni dawali w recepcji.
  • Odpowiedz
Zastanawiałem się nad Ostrovit

@VIX3R: Zamawiam regularnie, mega szybko pakują i wysyłają i mają niższe ceny. Jedyny minus - dość często się zdarza, że nie ma akurat tego czegoś coś chcę zamówić ale jest to zwykle jedna pozycja na 10
  • Odpowiedz
@VIX3R: kfd/olimp i potem długo, długo nic. Z wysyłką to z jednego i drugiego jest roznie. Czasem po dniu, czasem po trzech.

O sfd czy grejtłanach sie nawet nie wypowiadam xd
  • Odpowiedz