Aktywne Wpisy

Teuvo +124
napisałem dzisiaj PW w sumie do 35 zielonek, które w ciągu kilkunastu wcześniejszych minut założyły konto i tylko jeden mi odpisał znakiem zapytania, ale dopiero po 30 minutach i przegapiłem, a kolejnej mojej wiadomości już nawet nie odczytał, a chciałem się go zapytać jak tutaj trafił
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
pozostałe 34 zielonek nawet nie odczytało wiadomości chociaż napisałem do nich w ciągu maksymalnie kilkunastu minut od powstania konta, a do niektórych to nawet w ciągu dwóch
Brutalna prawda jest taka, że lepiej jest zrobić 0 procent zwrotu z 10 milionów niż np. 100 procent zwrotu ze 100 k.
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb
Gdybym miał te 10 milionów to w ogóle nie poszedłbym na giełdę bo po c--j.
Nawet bym o tym nie myślał.
#gielda #inwestowanie #meczennicyxtb

(╥﹏╥)
Po zbadaniu terminów NFZ wychodzi ze koniec roku 2026 jest najbardziej optymistyczną opcją. Koszt prywatnie to 20k PLN. Macie jakieś rady jak przetrwać taki okres? Pewnie ktoś z was już z tym walczył i mam nadzieje że walkę wygrał! (づ•﹏•)づ
#operacja #kregoslup #nfz #przepuklina
źródło: image_picker_19C5F66A-D886-4409-AE02-A01C12EE914B-3390-000000718DF772BC
Pobierzparę dni temu minęło 2 lata od operacji, jest ok, żyje normalnie
@WiecznyDesperat: sprawdz inne szpitale, czasami warto sie przejechac 50 czy 150km zeby to zrobić dużo szybciej.
@Vadzior dokładnie teraz mam taki stan, leżę w łóżku i zwijam się z bólu… ale nie wydaje mi się że to pęknięcie, lekarz nic nie wspomniał.
@pasta_alla_carbonara ten szpital wskazał lekarz, ale faktycznie po dzwonię w okolicy czy jest coś
jakie miasto?
źródło: 795d0e5e89893464d854595ddb5d986c2a143b8732dab2c4e59601e8dab553b0
PobierzNie ma raczej uniwersalnych ćwiczeń bo każdy ma co innego i na innym odcinku
@Linnior88 osteopata też był, ale ogólnie ćwiczenia rozciągające i wzmacniające plecy. Sporo chyba z jogi. Może faktycznie po prostu przeciążyłem się gdzieś i aktualnie jest najgorszy stan z kiedykolwiek.
@Emble NFZ to jakaś porażka, ale w innych krajach europejskich jest dużo gorzej z podstawową opieką
@WiecznyDesperat: ja Wawa i tu się operowałem, a dokładnie w Legionowie, mój neurochirurg operuje w kilku szpitalach i mogłem sobie wybrać nawet xd Postawiłem na Legionowo bo to prywatna klinika ale robią operacje na nfz, warunki super, tylko tam operują zdrowych
@seb99 zdjęcie z neta, stan zbliżony, proponowali zabieg mikrofisektomi, ale po wczorajszej wizycie i badaniu może się to
Zmienić.
Najsiwezcxy opis po
Do tego czasu.