Wpis z mikrobloga

Hej Mircy, gracze i audiofile( ͡° ͜ʖ ͡°) potrzebuje Waszej pomocy. Potrzebuje nowych słuchawek głównie będą używane do kompa i do słuchania muzyki. Co chciałabym aby zawierały:

- słuchawki zamknięte
- koniecznie ANC
- muszą wygodnie leżeć na uszach więc gąbki w miarę miękkie
- chciałabym aby dźwięk był głęboki i w miarę basowy ( podobny do słuchawek Sony wh1000xm4)
- będą używane codziennie więc chciałbym aby wytrzymały mi dłużej niż dwa lata
- koniecznie bezprzewodowe i fajnie jakby można było jednocześnie ładować gdy się ich uzywa
- fajnie jakby miał opcjonalny kabel i można z nich zrobić w razie w przewodowe
- chciałabym aby pady od słuchawek były wytrzymale

Czego nie chcę:
-Nie chce zwykłych słuchawek bez anc
Nie chcę samych przewodowych
- nie chce płaskiego dźwięku
- NIE CHCĘ PRODUKTÓW OD FIRMY SONY

Budżet do 1000 zł ewentualnie jestem dać trochę więcej za na prawdę fajne słuchawki.

Jeśli o czymś zapomniałam to pytajcie I słucham państwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#audiofile #sluchawki #gaming #sluchawkibezprzewodowe #muzyka
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

masz

@zwiaz_mi_rece_nog_nie_trzeba: mam ale cena ci sie nie spodoba
za niecałą stówę w Action są dobre słuchawki spęłniające twoje oczekiwania oprócz ceny, sa bezprzewodowe, mają kabel, sporo trzymają na baterii, pady są mięciutkie i nie niszczą się szybko, słuchawki są lekkie i grają świetnie, pamiętaj ze cala reszta to marketing, usiądziesz na słuchawkach lub pociągniesz mocniej za kabel i po tysiaku, a tu za 80-100 masz całkiem przyzwoite słuchawki

https://www.action.com/pl-pl/p/3212773/bezprzewodowe-hybrydowe-sluchawki-anc-fresh-n-rebel/
  • Odpowiedz
@zwiaz_mi_rece_nog_nie_trzeba: anc różne jest, testowalem i w domu pelnym patologicznych dzieci klrzyczących i płaczących daje radę, oczywiscie nie dorówna to słuchawkom sporo lepiej tłumiącym z ANC ale do domowych jest ok, jak chcesz takie całkiem tłumiące to takie do ochrony słuchu, ciasne i ciche ale mimo to słychać dźwięk szlifierki xd
a tu masz jeszcze taniej z anc, wiec za przyslowiowe 65 zlotych nie bedzie straty jak sie nie spodoba
  • Odpowiedz