Wpis z mikrobloga

@MirasPdk: x360 najlepsza konsola microsoftu i jedna z lepszych w historii ogólnie, mam do niej giga sentyment. fable 2, pgr4, majin, divinity 2 ego draconis, lost odyssey, nawet te mniej udane tytuły jak blue dragon były świetne. już chyba m$ nie wróci do tego poziomu, zobaczymy 22 stycznia co pokażą o następnym fable. wysoko poprzeczki nie postawiono, po prostu parę gier czasem im się nawet udaje (typu indy), a fable
  • Odpowiedz
@MirasPdk: Pierwsza część Ojca Chrzestnego bardzo mi się podobała, przeszedłem kilka razy, natomiast 2 była (dla mnie) strasznie średnia. Na PS3 jest najfajniejsza wersja jedynki - Don's Edition - lekko zmieniony prolog, możliwość werbowania mafiozów i zmieniono wygląd posiadłości konkurencyjnych Rodzin
  • Odpowiedz
  • 1
wspaniała konsola - kosztuje grosze (...) na nowszych Xboxach można zagrać w ulepszone wersję.

@KanJaweuDieZweite: dlatego cały czas kosztuje grosze hehe

Na PS3 jest najfajniejsza wersja jedynki - Don's Edition - lekko zmieniony prolog, możliwość werbowania mafiozów i zmieniono wygląd posiadłości konkurencyjnych Rodzin

@Wilmore ło kurde, brzmi dobrze, szczególnie werbowanie mafiozów, które znam z dwójki bo miałem już okazję za dzieciaka w nią zagrać, ale nie kupię specjalnie kolejnej
  • Odpowiedz
@MirasPdk pierwszego Godfathera przeszedłem ze sto razy na pierwszym Xboksie. Zawsze śmieszyło, że ze względów licencyjnych Michaela Corleone grał John Cusack ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MirasPdk: O ile dobrze pamiętam, to system był dość mocno uproszczony porównując do 2, ale były momenty kiedy pomoc mogła się przydać, zwłaszcza przy ataku na posiadłości :) Jeśli dobrze pamiętam, były też dodatkowe misje, coś mi świta, że chyba samemu odbijało się Toma Hagena ale głowy nie dam sobie uciąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MirasPdk: x360 to bylo jak wietrzenie pokoju w akademiku politechniki po 3 dniach juwenaliów. Jako zatwardzialy fan sony bylem zszokowany jak dobra to była konsola i najwygodniejszy pad. Moim zdaniem to była lepsza konsola od ps3.
  • Odpowiedz