Aktywne Wpisy

MonazoPL +101
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +524

Brałem tydzień temu
Komentarz usunięty przez autora
Ja raz miałem tydzień czekania i potem wprowadzili te limity właśnie.
Enjoy
Od kopa dostaniesz, ale musisz pamiętać że są teraz limity u nich i jak nie wbijesz do nich o 00:01 to zapomnij ;)
Orwell co ile można u nich brać, biorę co 3tygodnie
Redno2 dostajesz 15?
Teraz recepte sprawdziłem, RedNO2 owszem brałem ale chyba z pół roku jest nieosiągalna niestety a to był kocur.
Ostatnio brałem dyszkę Aurory Deutschland ale obecnie nie polecam, strasznie małe topy i wątpliwej jakości, nie działa jak przy poprzednim zamówieniu taka ponoć partia na całą Polskę.
No i brałem 15 gram S-Laba, naprawdę je polecam, dużo się poprawiły wszystkie odmiany jakościowo, ja sativa albo hybryda głównie polecam Lilac Diesel.
Jakieś 5 miesięcy temu na greenrescue nie było żadnych limitów i kolejek, dopóki się ludzie nie dowiedzieli i teraz trzeba wbijać o 00:01 bo inaczej zapomnij o recepcie.
Poza tym fakt, greenrescue to moja zapasowa opcja :D
Wyklikany termin online na wieczór, rozmowa niecałe 10minut, bardzo spoko rozmowa, mozna dopytac o różne rzeczy. Recepta zaraz po wizycie, nie ma problemu zeby wrzucic rozne pozycje
Nazwy nie podam bo
Wiesz zawsze można skorzystać z aspot za 50 zl