Wpis z mikrobloga

@Orwell84: Ile gram suszu można się spodziewać na pierwszej konsultacji u green rescue? Miałem już kiedyś receptę na MM, ale ostatnią 1,5 roku temu. I czy można walić Prosto z mostu jaką chce się odmianę, czy przepisuje tak jak uważa?
  • Odpowiedz
To zależy od odmiany, ja biorę regularnie albo Aurora albo RedNO2 i mam receptę na 10 i 15 gram.
Od kopa dostaniesz, ale musisz pamiętać że są teraz limity u nich i jak nie wbijesz do nich o 00:01 to zapomnij ;)
  • Odpowiedz
@michael-jordant:
Teraz recepte sprawdziłem, RedNO2 owszem brałem ale chyba z pół roku jest nieosiągalna niestety a to był kocur.
Ostatnio brałem dyszkę Aurory Deutschland ale obecnie nie polecam, strasznie małe topy i wątpliwej jakości, nie działa jak przy poprzednim zamówieniu taka ponoć partia na całą Polskę.
No i brałem 15 gram S-Laba, naprawdę je polecam, dużo się poprawiły wszystkie odmiany jakościowo, ja sativa albo hybryda głównie polecam Lilac Diesel.
  • Odpowiedz
@ComaszNiemasz: greenrescue to raczej już taka opcja zapasowa. Są inne kliniki które przyjmują online i receptę masz faktycznie w kilkadziesiąt minut, zwykle niewiele droższe (kontynuacja około 100 wszędzie) i podobno bez problemu dają więcej g/pozycji na receptę. Planuje sprawdzić greenmedical, chwala też anandamedcxy jakieś painclinic
  • Odpowiedz
@Bogactwo_czesc_glowna: to jak sprawdzisz to daj znać ale to będzie dokładnie to samo co greenrescue dopóki się ludzie nie rzucą.
Jakieś 5 miesięcy temu na greenrescue nie było żadnych limitów i kolejek, dopóki się ludzie nie dowiedzieli i teraz trzeba wbijać o 00:01 bo inaczej zapomnij o recepcie.
Poza tym fakt, greenrescue to moja zapasowa opcja :D
  • Odpowiedz
@Orwell84: Sprawdziłem, wizyta 20zl drozsza jak na GR, ale dostalem 30g na recepte, a moglbym nawet wiecej (ale recepta wazna miesiac, a nie chce zeby pol roku mi lezalo i stracilo wlasciwosci). Cena/g wychodzi duzo taniej w ten sposób.
Wyklikany termin online na wieczór, rozmowa niecałe 10minut, bardzo spoko rozmowa, mozna dopytac o różne rzeczy. Recepta zaraz po wizycie, nie ma problemu zeby wrzucic rozne pozycje
Nazwy nie podam bo
  • Odpowiedz