Wpis z mikrobloga

• 1
@LeVentLeCri: Jawidzialem w kilku materiałach, że mówili coś o stopach Lune i się zastanawiałem o co chodzi i czy coś przegapiłem. Jak się okazało prawdopodobnie tak xD Nie pamiętam jaki strój miałem przed tym, po którego założeniu już go nie zmieniłem
  • Odpowiedz
  • 1
@LeVentLeCri: tak, zobaczyłem to potem na innym gameplayu. Ja chodziłem cały czas w bagietce i berecie u wszystkich. Monoco tylko tego nie miał, ale dodali ten strój w lokacji z ostatniego DLC.
Maelle miała fajny strój w posiadłości(ta biała bluzka z spódnicą), ale nie pasował do resty ekipy więc nie zmieniłem
  • Odpowiedz
  • 1
Maelle miała fajny strój w posiadłości(ta biała bluzka z spódnicą), ale nie pasował do resty ekipy więc nie zmieniłem

@bomba4: Sciel też go miała, a Lune wersję czarna bluzka, różowa spódnica. Jak ich tam ubierałam, to Verso nosił strój Renoira/cywila, a Monoco cywila, ewentualnie odstawał od reszty ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@LeVentLeCri: wydawało mi się, że ten strój Danseuse dostaje się, za zabicie Danseuse po akcji z parowaniem, ale sprawdziłem i jednak jest za samo parowanie.
A o Lumine to chodzi, że jak zabiłaś więcej niż 1 nevrona, od których miałaś zadania, to potem ten główny nevron chciał Cie zabić. Jak zabiłaś max jednego, to dawał Ci 100 punktów luminy.

Tego pierwszego nie mam, bo mam płytę, a to jest z
  • Odpowiedz