@IlllI: ja to ciągle modyfikuje. Nad API TradingView teraz pracuje. API Coinglass i API binance już działają. Dzisiaj chciałem tym SS odnotować bankroll na papierze, ciągle restarty i pomijanie tv to strata że 100k na 68764 i można powiedzieć że dopiero od teraz można liczyć gdy to działa poprawnie. Długo się to testuje a nie wyobrażam sobie back testów tej teorii gdy Gemini jest kapitanem tego statku. Za miesiąc dam
@Photoeditor: już napisałem trochę skryptów. Fajnie działa. Teraz widzę, że przesunęła sobie SL nad cenę wejścia i przesuwała go co 25 min żeby zarobić. W rezultacie zamknęło pozycję z zyskiem i ma teraz wolną rękę do otwierania nowej pozycji i zleceń, dokładnie jak człowiek.
Gemini potrafi czekać cały dzień o otwarciem pozycji. Fajnie na to patrzeć. Przeszedłem z nią przez kilka dużych akcji. Jest nastawiona promptami na zarabianie i wygląda
@plaisant ale finalnie wychodzisz na tym na jakiś sensowny profit czy to bardziej zabawa i rozrywka?
@IlllI: to zabawa na demo. Gemini nawet nie chce grać na real money, jeśli już to z dużymi ograniczeniami, więc to bardziej rozrywka. Saldo zwiększa się po dwóch miesiącach grania tylko na testach z zajawką w programowanie. Wypadało by coś wrzucić ale jeśli człowiek zawiedzie, bo trzeba przy tym zamykać z ręki to
#bitcoin #kryptowaluty
źródło: 1000132158
PobierzGemini potrafi czekać cały dzień o otwarciem pozycji. Fajnie na to patrzeć. Przeszedłem z nią przez kilka dużych akcji. Jest nastawiona promptami na zarabianie i wygląda
@IlllI: to zabawa na demo. Gemini nawet nie chce grać na real money, jeśli już to z dużymi ograniczeniami, więc to bardziej rozrywka. Saldo zwiększa się po dwóch miesiącach grania tylko na testach z zajawką w programowanie. Wypadało by coś wrzucić ale jeśli człowiek zawiedzie, bo trzeba przy tym zamykać z ręki to
źródło: 1000132173
Pobierz