Aktywne Wpisy

arturooo000 +66
#gielda LOL, Polacy tylko 3-5% swoich oszczędności (gotówki) lokują na giełdzie. Okolo 73% leży sobie na kontach albo lokatach XD.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.

wezsepigulke +185
źródło: 1000036730
Pobierz

3 dni z rzędu po 6h. Jak na dużego chłopa decydowanie przesadziłem i musiałem zrobić sobie tydzień przerwy żeby nadrobić zaległości w pracy i obowiązkach życiowych.
Póki co ukończyłem 3 kampanie, a pierwszą ogrywam drugi raz tym razem na hardzie. Dobrze że gra ma jeszcze kilka innych kampani bo myślę że spokojnie uda się w niej zrobić co najmniej 50h, a może nawet 100.
Gra 10/10. Może obniże ocenę po ukończeniu wszystkich kampami gdy odkryję np. monotonię. Przypuszczam, że poziom super-hard (czy jakoś tak) byłby irytujący, bo trzeba byłoby znać wszystkie mechaniki, minimaksować wszystko i dobrze pilnować godzin pracy, generatora itd. Moralne wybory są bardzo ciekawym urozmaiceniem jeśli wczujesz się w grę i chcesz uratować każdego zamiast zimno kalkulować.
#frostpunk #zima #gry
źródło: 4011d461fd073e2f64c51567d69c2d93f5a1aaf61dae623aba3d064e208cd880
PobierzDo zagrania i nie jest najgorszą strategią, ale tak wysokiej noty bym jej nie dawał.