Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie PS5 na początku grudnia i niestety muszę stwierdzić, że granie w gry w wieku 28 lat już nie daje takiej frajdy jak się było gówniarzem :(

Przeszedłem TLOU 1 i 2 - bardzo fajne gierki, dobrze mi się grało, wkręciłem się w historie, chociaż dwójka już mi się trochę ciągnęła.

GoW - zacząłem, grywam spontanicznie, bo jakoś mnie nie porwała (raczej nie mój kiimat gier i nie potrafię się na 100% wkręcić w takie fantasy), ale myślę, że przejdę cały główny wątek, bo już 9h przegranych i od czasu do czasu sobie włączam.

Cyberpunk - dla mnie jakoś za dużo się tam dzieje. Chyba jestem już zbyt przebodźcowany w życiu, w pracy, w swoich pasjach i jak mam jeszcze dodatkowo grać i robić jakieś skanowania i inne chuje muje to mi się po prostu nie chce.

Spider Man - nigdy nie lubiłem supermanów, spider manów, batmanów - no nie potrafie się wkręcić w ten klimat i grać w to xd

Uncharted - teraz zacząłem grać w 1, prosta gierka, bo i stara, jakoś to przemeczę i pogram jeszcze w pozostałe częsci (niby 2 i 4 najlepsza).

Najchętniej to pograłbym w Fifę, bo ona zawsze mnie uzależniała, ale wiem, ze wtedy już nie pogram w nic innego tylko będę n---------ł w nią. A chciałem przejśc najpeorw wszystkie polecane gry i dopiero oddac się w uzależnienie xd

Ciekawi mnie jeszcze Ghost of Tushima, ale to pewnie po GoW i Uncharted.

Jedyne co to czekam jeszcze z chujem w łapie na GTA VI.

#ps5 #gry
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@chalwaklb: mój protip: trzeba spróbować czegoś innego. Taką grę typu czysty fun, sam gameplay, na przykład Astro Bot albo Elden Ring/Demons Souls.

Uncharted 1 - albo pominąć, albo speedrun na łatwym poziomie.
  • Odpowiedz
@chalwaklb: xD grasz w AAA slop na jedno kopyto i sie dziwisz ze gry ci sie nie podobaja. Jestem grubo po 30 i chyba gram najwiecej w przeciagu ostatnich 10, a gry ciagle bawia. Tyle ze gram w faktyczne gry z ciekawym gameplayem, gdzie w 80% sa to indyki. Jakbym mial przejsc ghost of tsushime, tlou czy inne unchartedy to predzej bym kompa w-----l prez okno xD
  • Odpowiedz