Aktywne Wpisy

Czoso +91

lazysoul +94
Ależ ładny naleśnik #gotujzwykopem
Ładny prawda?
Ładny prawda?
źródło: image_picker_EF1DBBA1-AABA-42CA-A9F9-FCBE89202671-20715-000006B04404EFB7
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: image_picker_EF1DBBA1-AABA-42CA-A9F9-FCBE89202671-20715-000006B04404EFB7
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przeszedłem TLOU 1 i 2 - bardzo fajne gierki, dobrze mi się grało, wkręciłem się w historie, chociaż dwójka już mi się trochę ciągnęła.
GoW - zacząłem, grywam spontanicznie, bo jakoś mnie nie porwała (raczej nie mój kiimat gier i nie potrafię się na 100% wkręcić w takie fantasy), ale myślę, że przejdę cały główny wątek, bo już 9h przegranych i od czasu do czasu sobie włączam.
Cyberpunk - dla mnie jakoś za dużo się tam dzieje. Chyba jestem już zbyt przebodźcowany w życiu, w pracy, w swoich pasjach i jak mam jeszcze dodatkowo grać i robić jakieś skanowania i inne chuje muje to mi się po prostu nie chce.
Spider Man - nigdy nie lubiłem supermanów, spider manów, batmanów - no nie potrafie się wkręcić w ten klimat i grać w to xd
Uncharted - teraz zacząłem grać w 1, prosta gierka, bo i stara, jakoś to przemeczę i pogram jeszcze w pozostałe częsci (niby 2 i 4 najlepsza).
Najchętniej to pograłbym w Fifę, bo ona zawsze mnie uzależniała, ale wiem, ze wtedy już nie pogram w nic innego tylko będę n---------ł w nią. A chciałem przejśc najpeorw wszystkie polecane gry i dopiero oddac się w uzależnienie xd
Ciekawi mnie jeszcze Ghost of Tushima, ale to pewnie po GoW i Uncharted.
Jedyne co to czekam jeszcze z chujem w łapie na GTA VI.
#ps5 #gry
@na_ulicy_maslo_trzaslo Taaa, gra która rozkręca się na napisach końcowych...
Uncharted 1 - albo pominąć, albo speedrun na łatwym poziomie.
@chalwaklb: XD