@Foxbat: Dłonie, prawa dłoń ma zrośnięty ostatni (mały) palec, w prawej dłoni kciuk wydaje się nienaturalnie długi, w lewej dłoni palec serdeczny jest innego koloru (XD) niż cała dłoń i reszta palców i jest za długi w stosunku do reszty. Do tego na ten palec w prawej dłoni ma dziwne wgłębienie w okolicy kostki, strasznie nienaturalne. Ogólnie jak chcesz zobaczyć czy coś jest AI, to
@kolejne_juz_konto: mi ten palec nie wygląda na ejaj, wydaje mi się raczej, że mózg nam płata figla a po dokładniejszej analizie zrozumiesz jak ten wskazujący jest ułożony. Ponadto mam fotkę z galerii gdzie było kilkanaście zdjęć tej d------i a sama d------a ma prawie 400k obserwujących na insta
@kolejne_juz_konto akurat jest to możliwy artefakt perspektywy i kompresji grafiki. W obrazku dodaje obrys gdzie ja widze palca. Część paznokcia jest schowana za innym palcem.
@Foxbat: Dłonie, prawa dłoń ma zrośnięty ostatni (mały) palec, w prawej dłoni kciuk wydaje się nienaturalnie długi, w lewej dłoni palec serdeczny jest innego koloru (XD) niż cała dłoń i reszta palców i jest za długi w stosunku do reszty. Do tego na ten palec w prawej dłoni ma dziwne wgłębienie w okolicy kostki, strasznie nienaturalne. Ogólnie jak chcesz zobaczyć czy coś jest AI, to
@Foxbat: No sam zobacz na ten palec...
źródło: f82d4ce2e7fee322476d5bef5c0829d4961722e616775597b4225591ee770646
Pobierz@varsaviak: konta ai miewają więcej
źródło: 7fada070-4287-1719-8224-2f978fab35d9
Pobierzźródło: IMG_20260113_152912
Pobierz@Diamond-kun: O proszę, inny punkt widzenia. Po trosze muszę Ci przyznać rację, ma to jakiś sens. Dzięki i pozdrawiam.
@varsaviak jaki jest ten jej insta?
źródło: fortepian spad
Pobierz