Wpis z mikrobloga

zgadzam się, ale pod jednym warunkiem. Na temat epidemii mogą się wypowiadać tylko osoby z dyplomem uczelni medycznej.

@Turin89: nie wiem co ma jedno do drugiego
  • Odpowiedz
@JanTadeusz: generalnie też jestem zwolennikiem "Uderz w stół, a nożyce same się odezwą", ale to nie do konca takie proste. Ludzie potrafią odwalać z różnych powodów, tylko kłamią i się tego wypierają. Zbyt często mówiłem "sprawdzam", gdy doszło do takiej sytuacji. To powiedziawszy, sam mechanizm gdy chcemy dostać odpowiedź na pytanie, jest ok.
  • Odpowiedz
@fidelio-fidelio: przypomniał mi się cwlword (czy jakoś tak) który pisał że może jeździć szybko bo w mieście jest w stanie przewidzieć każda ewentualność i wie co się za chwilę wydarzy dzięki swoim umiejętnościom a wszyscy inni powinni oddać prawko.....

Dopóki w innym znalezisku temat nie wszedł na przejścia dla pieszych gdzie jego zdaniem zobaczenie osoby wchodzącej jest zupełnie niewykonalne więc "nawet nich nie zwalnia i jak kogos zabije to nie
  • Odpowiedz
@JanTadeusz: generalnie też jestem zwolennikiem "Uderz w stół, a nożyce same się odezwą", ale to nie do konca takie proste. Ludzie potrafią odwalać z różnych powodów, tylko kłamią i się tego wypierają. Zbyt często mówiłem "sprawdzam", gdy doszło do takiej sytuacji. To powiedziawszy, sam mechanizm gdy chcemy dostać odpowiedź na pytanie, jest ok.

@PowiatowyBanan: zgoda zgoda. jakkolwiek odnoszac sie do obrazka = ktos stawia teze ktora raczej brzmi
  • Odpowiedz